Végső ütközet előtt állunk?
Közélet
2008. jan. 17.

<p>Óriási a megosztottság az országban. Egyre több radikális szervezet jelenik meg a politikai színtéren - és itt a szeretgomon is -, akik ilyen vagy olyan módon szeretnék megteremteni a szerintük elképzelt valódi demokráciát. Valóban a polgárháború és a népfelkelés a megoldás az ország gondjaira?</p>

Kovács Géza, a Magyar Önvédelmi Mozgalom tiszteletbeli elnöke - aki esztergomiként a szeretgom.hu fórumain is jelen van - így ír Évértékelőjében:

Világos koncepciónk van. Ahogy a radikális nemzeti tábort össze kell forrasztani, a gárdákat is egyesíteni kell - Bencsik Andrások nélkül, és pártérdekektől mentesen. A gárdák csak így vehetik majd át a rendszerváltás következményeként a rendvédelmet a rendőrségtől és a katonaságtól!

A teljes politikai elitnek útilaput kell a talpára kötni, bár a kormánypártból sokan megérdemelnék a nyakbavalót is. A felelőségre vonásról mi nem mondunk le, mert e nélkül nincs remény a magyar jövőre! Budaházy György a Magyar Jelen 2007. december 22-i számában kijelentette: a végső ütközet még előttünk áll, ami valószínűleg nyílt fegyveres harc lesz, melyben nyerünk!

Forrás: www.magyaronvedelem.hu

Valóban erre van szüksége Magyarországnak? Valóban fegyveres harc az, ami a megoldást jelenti az ország számára?

Személy szerint - mint aki katonaság intézményét is teljes mértékben elítéli - nem szeretném azt, hogy ilyen módon legyen jólét az országban. Nem szeretném, ha gyerekeimnek meg kellene tapasztalniuk egy háborús helyzetet, nyílt harcot.

Az amúgy is tönkretett országunkat egy ilyen fordulat évtizedekre visszavetheti még a mostani állapotához képest is.

Minden oldalról fel kell nőnünk ahhoz a szóhoz: SZABADSÁG. Az Unió tagjaként mégnagyobb a kihívás, hogy jól használjuk ki az új lehetőségeket.

Nem hiszek az erőszakban. Egyik oldalról sem. Veszélyes út.

(forrás)