Ahol szőrös pajtásnak is jó lenni - A kertvárosi Grante Hotel újra csúcsra tör a kutyabarát szállodák között
Kultúra
2016. okt. 12.

<p>A Grante Hotel már két éve csücsül a honi kutyabarát szállodák listájának élén. Most harmadszor is ringbe szállnak, hogy elhódítsák a rangos címet. Mint megtudtuk, a titkuk az állandóságban és a minőségben rejlik.</p>

A hotel igazgatója, Aknai Péter éppen egyik vendégével

 

Talán a városlakók lelki alkatából fakad ez a hatalmas kutyaszeretet?

Bánlaky Pál anno nem vizsgálta meg a kérdést, ezért biztosan nem állíthatjuk, annyi viszont bizonyos, hogy Esztergom legbefolyásosabb köreiben is dívik a felhőtlen kutyabarátság, ezt tavaly éppen Bánhidy alpolgármester úr bizonyította be az Instagram nagy-nagy nyilvánossága előtt. Nem beszélve a Bogáncs menhely szakértő munkájáról és kiváló kezdeményezéseiről, két éve kicsit minden esztergomi magáénak tudhatja az ország egyik legjobb kutyabarát szállodáját is, amely jóhírével messzi földről csalogatja hozzánk a kutyás társadalom prominens alakjait és eseményeit is.

A Hotel Grante Esztergom*** 2014-ben és 2015-ben is elnyerte az Év Kutyabarát Szállodája címét, egyik alkalommal a közönség, másik alkalommal pedig a Kutyabarát.hu különdíját nyerték el.

Talán a négylábúak is nekik adnák szavazatukat, ha voksolhatnának, hiszen nehezen képzelhető el királyabb hely széles e hazában, ahol önfeledtebben tudnák eltölteni a vakációt gazdijuk mellett a szőrös pajtások.

A nagy kertben boldogan futkoshatnak, játszhatnak, a kerti tóban kedvükre lubickolhatnak, és ha még ez sem lennne elég, a négylábúk számára külön kutyazuhanyzót is kialakítottak. Az ebek emellett bejöhetnek az étterembe, ha pedig jólneveltségükről is számot adnak, repül a táljukba a jutalomfalat és a szuperprémium kutyatáp.

A szálloda közvetlen közelében állatorvos és kutyakozmetika várja hűséges társainkat, akik óriási szeretefröccsben is részesülnek a szállodások részéről.

Ha önök is úgy érzik, hogy megérdemlik a címet, akkor szavazzanak a Grantéra idén is. ERRE A LINKRE kattintva érhetik el a verseny honlapját és a kertvárosi szállodát (Minden nap minden IP címről 1 db szavazat engedélyezett).

(forrás)