Ha megszavazzuk, Esztergom lehet a kutyabarátok Mekkája
Kultúra
2015. okt. 20.

<p>Hiszen immár nemcsak az önkormányzat hivatalos köreibe gyűrűzött be az ebszeretet gondolata, hanem Esztergomban található az ország egyik legkedveltebb kutyabarát szállodája is. Most szavazatával ön is hozzájárulhat, hogy a megtisztelő cím ismét a legjobb helyre, a Grante Hotelhez kerüljön. Október 25-én este 8 óráig tudunk szavazni.</p>

Kép forrása: EB OVO/Facebook

 

Bánhidy László még augusztusban találkozott az EB OVO munkatársaival, akkor a nagy kánikulára való tekintettel a szervezet munkatársai Zsigmond kutyájukat nem szerették volna otthon hagyni, hát gondoltak egyet, és magukkal hozták városunkba. A beszámoló szerint az esztergomi alpolgármester olyan szívesen fogadta őket, hogy még a tárgyalóban is helyet szorított Zsigmondnak, mondván: „az önkormányzat természetesen kutyabarát!”

 

És ön mennyire szereti házi kedvencét? Esetleg nyaralt már együtt vele Esztergom kutyabarát szállodájában, a Grante Hotelben? Ha igen, megér önnek egy klikket, hogy a hotel újabb kitüntetéssel gazdagodjon?

 

ITT tud szavazni. A hotel kutyabarátságáról mi sem mondhatna többet, mint a vendégek kedveskedő levelei, amelyekkel szinte elárasztották a szálloda oldalát, ezeket ITT tekintheti meg.

(forrás)