Új információs táblák jelentek meg Esztergom utcáin

Új információs táblák jelentek meg Esztergom utcáin

2016. 04. 13. 11:59

A régiek hiányosak és pontatlanok voltak. Az újak már kevésbé pontatlanok

A térképen gyalogos útvonalat is mellékelnek a bazilika felé. A turista így elkerülheti a Simor János utcai látványosságokat.


 

Az élményfürdő tényleg egy megtestesült birodalmi csillagromboló.


 

Sajnálatos, de a felújításra szoruló Kálvária- és a szintén ramaty állapotban lévő Jó Pásztor-, illetve az Orbán-kápolnák nem kerültek fel a térképre. Károlyi Mihály nevét pedig még a megyei nyomás ellenére sem sikerült eltüntetni az utcanév lajstromból, bár hivatalosan az utca Etter Jenő nevét vette fel tavaly. Esztergom legvégső pontja a Tesco áruház lett.


 

Szent Anna kegyeleti park lett a Csalamádé temető helyett. Idén talán befejeződhetnek a félbehagyott munkálatok is, és tényleg parkká alakul az elhanyagolt terület.


 

Akadnak azért hibák is, de ezeket lehet majd javítani.

2016. 04. 14. 21:09

Ez nagyon szép és nagyon jó : - de - az önkörmányzat korábban már bejelentette,hogy az utca névtáblák is cserélve lesznek ,de még a mainapig nem történt meg !!

Azért ezuton kérdezném VALAKITŐL,hogy az ÚJ informácios tábán, milyen útca nevek lesznek feltüntetve ?? Az idegen itt forog a városban és nem találja a kereset utcát vagy teret mert az " utcák nincsenek"betáblázva,vagy még a régi néven van jelölve.Úi : az elöző és azt meg elöző ciklusokban is volt ilyen irányú " testületi " 

döntés, - de azota EZT SEM sikerül realizálni !!!

2016. 04. 13. 17:14

Az információs tábla vázára össze-vissza ragasztott reklám matricák nem zavarnak senkit? Mert engem nagyon! Amikor a térképet újra fóliázták nem kellett volna az egészet egy kicsit gatyába rázni?  A 15 éves telepítés óta rárakódott szennyeződést lemosni, a matricákat levakarni, a festést kijavítani, stb. A matricák eltávolítása persze történhetne a reklámozó költségére is, hiszen az elérhetőségét tálcán kínálja! Ha valaki most ránéz ezekre a táblákra, nem a szép új térképre fog emlékezni, hanem a moslék körítésre! Az u.n. "városi intézkedésekkel" nekem folyamatosan az a bajom, hogy minden agyatlanul történik. Nem tudom, hogy az illetékes hölgyek, urak a saját dolgaikat is így intézik, vagy ezt a fajta "teszek rá" magatartást kizárólag a KÖZ dolgainak intézése során öltik magukra? Van itt még valaki, aki normális? Ebben az ostoba, üres zsebű hiénákkal ellepett városban sohasem jutunk előre! Ha egyszer végre valamihez hozzányúlunk, akkor azt miért nem lehet rendesen megcsinálni, majd hozzáfogni a következő feladat megoldásához, hasonló elveket követve. Ez a gagyiság újratermelése, a szar söprögetése egyik helyről a másikra egyszerűen örjítő!

Arról is jó lenne hallani valamit, hogy mindez mennyibe került és kinek a zsebére ment a játék.

 

2016. 04. 13. 12:48

Nem tudom, nagy kérés lenne, hogy valaki tősgyökeres esztergomi nyomda előtt ránézhessen az anyagra? Kb. ránézésre soroltuk a hibákat itt az irodában...