107 nap és VÉGE

107 nap és VÉGE

2014.06.20. 11:42

Esztergom Város Önkormányzatának már-már unalmasnak mondható mai testületi ülésének vezetése közben egy sms-t kaptam az egyik önkormányzati cég ügyvezetőjétől. A napirendi pontok között szerepelt ennek a cégnek az ügye is, melynek tárgyalása során kritika fogalmazódott meg az ügyvezető magatartásával kapcsolatban.

Miután a szöveges üzenet arra a mobilra érkezett, amit kizárólag a családom, vagy sürgős esetekben a munkatársaim használnak, meg is néztem azt. A városi cég ügyvezetője a „107 nap és VÉGE!!!” üzenetet küldte el az ülés alatt nekem, ami az esztergomi viszonyokat és az elmúlt négy évet figyelembe véve felér egy fenyegetéssel. Emlékeztetnénk rá, hogy 2010. októbere óta, - amikor a város független polgármestere lettem -, édesanyámat zaklatták, én magam éles lőszert kaptam borítékban, munkatársam autójának szélvédőjébe csákányt vertek, ezért van félelmetes kicsengése ezeknek a szavaknak.

 

Ezúton kérem, hogy mindenki, aki Esztergomban érdekelt a tiszta, erőszakmentes kampányban, határolódjon el az ilyen magatartástól!

 

Esztergom, 2014. június 19.

 

 

Tétényi Éva

Esztergom, Kertváros és Pilisszentlélek polgármestere

2014.06.20. 16:53

Azért ez már több mint felháboritó, mondjuk azt már megszoktuk,hogy az önkormányzati cégeinek vezetői, rendre bohócot csinálnak a munkaadójukból, akit a testület képvisel azhelyett,hogy igyekeznének  a munkabérükért tisztességesen megdolgozni, jóllehet hogy ők is és az testület is, alapvető  szerepzavarral küszködik, Azért ideje lenne már egyértelmüen tudomására hozni a" cégvezetőinknek", hogy tudniillik nem a farok csóválja a kutyát ! Akinek pedig ez nincs inyére, le is út meg fel is út,  ellehet menni, és majd ha a saját pénzéből saját kontóra alapit magának egy vállalkozást na ott ugrálhat! De fenyegetni ott se lesz joga! Jóllehet sejtem ki a nagyképű öntelt tehetségtelen suttyó aki már többször is bizonyitotta a vezetési alkalmatlanságát ! Nagyon ideje lenne örökre felmenteni a cégvezetés alól hadd boldoguljon a saját akaratából és érdemei szerint a verseny szférába. 

Tessék feljelenteni és rendkivüli felmondással eltávolitani !