Lassan újra Esztergom Sírásói leszünk

Lassan újra Esztergom Sírásói leszünk

Törölt felhasználó
2014. 06. 06. 19:46

Miközben Tétényi Éva a következőket írja az origo.hu főszerkesztőjének - valóban gusztustalan - leváltása miatt: "Esztergomban előfordult, hogy a helyi lap főszerkesztőjét távolították el egyik napról a másikra. Előbb-utóbb mindenki esztergomi lesz.",

addig ez az egykori főszerkesztő, aki időközben kabinetfőnökké avanzsálódott így értekezik: "Mintha már a szeretgom is ismerné a hídlapos net-technikát, a hogyan görgessünk le a főoldalról minél hamarabb egy bármiért nem kívánatos cikket. Néztem, a bejó féle válaszra várva című írás- véletlenül természetesen - másfél napig volt a főoldal tetején, aztán másik másfél napig meg másodikként szerepelt. Tehát ha valaki rákantitott a szeretgomra, akkor ezt biztosan látta. A Tétényi interjú még egy napja sem került ki, de máris olyan fajsúlyos írások előzték meg, mint a havi véradások, a havi patikarend, meg a gazdasági jó tanácsok ingatlanvásárlóknak. Azt már nem is mondom, mert röhejes, meg én vagyok biztos túlérékeny, de megint nem sikerült nekik változtatás nélkül kitenniük a sajtóközleményemet, dacára annak, hogy most már úgy küldöm nekik külön, hogy "kérem változtatás nélkül megjelentetni"."

 

Egész konkrétan úgy tűnik, mintha a kabinetfőnök úr befolyásolni akarná egy teljesen civil hírportál szerkesztését. Igazából nem kell egyetemi diploma ahhoz, hogy felfogja az ember: hétvégén kevesebb a hír, így lassabban "csúszik" le az adott hír a címlapról, ahol fix számú cikk fér csak el egyszerre. Hétközben értelemszerűen több hír fut be, így hamarabb kimegy a címlapról a tartalom. Másrész mekkora hülyeség már "nem kívánatosnak" beállítani egy általunk kezdeményezett írást? Persze hangulatkeltésnek nagyszerű ez, csak egy orbitális nagy hazugság. Bár megérzésem szerint inkább az a nagy baj, hogy még a rajongótábor sem kapta fel Tétényi - mondjuk ki - mellébeszélését.

 

Sajnos azonban a városházi nyomásgyakorlás más módokon is megnyilvánul, hiszen nagyon rossz üzenete van annak, amit ugyanez a volt főszerkesztő (most kabinetfőnök) "magánemberként" ír a facebookon:

 

"Ha az embert folyamatosan próbálják hülyére venni, arra sokféle reakció nem létezik. Harcolni nem fogok, lépni ellenben muszáj lesz, mert a kiegyensúlyozottság sérül, nem is kicsit." - "Lépni muszáj lesz" - ezt a burkolt fenyegetést nehéz szó nélkül hagyni, hiszen egy kabinetfőnöknek - a jelenleg hatályos törvények szerint - magánemberként is kerülnie kell az ilyesfajta megnyilvánulásokat.

 

Van egy buta kis törvény, ami elég egyértelműen fogalmaz:

 

10. § (1) Tilos a joggal való visszaélés. E törvény alkalmazásában joggal való visszaélés különösen, ha az mások jogos érdekeinek csorbítására, érdekérvényesítési lehetőségeinek korlátozására, zaklatására, véleménynyilvánításának elfojtására irányul vagy ehhez vezet.
(2) A közszolgálati tisztviselő a munkaidején kívül sem tanúsíthat olyan magatartást, amely - különösen munkakörének jellege, a munkáltató szervezetében elfoglalt helye alapján - közvetlenül és ténylegesen alkalmas munkáltatója helytelen megítélésére, az általa betöltött beosztás tekintélyének, a munkáltató jó hírnevének, a jó közigazgatásba vetett társadalmi bizalomnak, valamint a közszolgálat céljának veszélyeztetésére.

 

Tehát kiemelve a lényeget: a kabinetfőnök úr akkor is max. nyelhet egy nagyot, ha nem tetszik a másik véleménye és nem hisztizik és fenyegetőzik. Valamint igyekezni próbál "semlegesnek" - vagy ahogy ő mondja: függetlennek - maradni, vagy legalább annak látszani. Ugyanis őt nem Tétényi Éva, hanem a város fizeti, amibe - bizonyára nagy bánatára - nem csak a "függetlenek", hanem bizony a Jobbik, MSZP, Fidesz, stb... szimpatizánsok - mondjuk úgy: Esztergom sírásói? - is beletartoznak.


2014.06.05. Bejóahibás fb

 

UPDATE 2014.06.06.


Bár a kabinetfőnök úr olvasta az írásom, mivel kis színes kommentárt is fűzött hozzá. Azonban – akarat vagy képesség hiányában – felfogni képtelen volt, hogy szereptévesztésbe került, ugyanis ma egy másik sajtóterméknek, a CivilHetesnek szaladt neki egy ilyen kezdetű irománnyal:

 

„Nem Tisztelt Civilhetes! Kezd unalmassá válni a folyamatos kötözködés egy olyan csoporttól, amely egyértelműen szocialista kötődésű, és mint ilyen mindent csak pártalapon kezel, a városért semmit sem tesz, sőt megköszönni is elfelejti, amikor a sikeres kampányrendezvényük előtt levágatjuk a füvet (...)"

 

Valahogy azt érzem, hogy az úriember rendelkezik egy WORD sablonnal, ahol csak a napi hangulatingadozásainak megfelelően behelyettesíti az épp aktuális ellenség nevét és máris mehet a facebookra az ige.


Nem Tisztelt {%MÉDIANÉV%}! Kezd unalmassá válni a folyamatos kötözködés egy olyan csoporttól, amely egyértelműen {%PÁRTNÉV%} kötődésű, és mint ilyen mindent csak pártalapon kezel, a városért semmit sem tesz, sőt megköszönni is elfelejti, amikor a sikeres kampányrendezvényük előtt {%KÖTELEZŐEN ELLÁTANDÓ VÁROSI FELADAT%}, a szemetet meg otthagyják, azt is mi pakoljuk el közpénzen, majd kérdés nélkül belerúgnak a {%RANDOM JÓL HANGZÓ CSOPORTNEVEK%}, akik {RANDOM()*30} napja napi {RANDOM()*12} órában próbálnak rendet tenni {%TETSZŐLEGES KÖZTERÜLET%}. Ez szimpla bunkóság volt, de miért nem csodálkozom? Stílus dolga. A város nevében én viszont köszönöm, ha már {%FŐSZERKESZTŐ%} úrnak erre nem telik az idejéből. Viccergom

 

A %MÉDIANÉV% mező lehetséges értékei közül csak a kabinetfőnök úr által is birtokolt Szerda Magazin hiányzik – bár nem tudom, hogy mi lesz akkor, amikor a cégbírósági bejegyzésben is látható, a tulajdonrészére vonatkozó végrehajtói foglalás alapján más vásárolja majd meg a cégben található üzletrészét a kabinetfőnök úr adósságainak fejében.

2014. 07. 01. 16:59

Azért igy ahogy utólag elnézegetem ezeket a képeket, van azért ebben némi logika !

Csupa olyan emberek aggodnak a városért akik az adófizetésben nem igen jeleskednek. Tulajdonképpen ha az itt nemlátható lakosok is hozzájuk hasonlóan nemigen fizetgetnének adót , akkor bizony alapos okunk lenne az aggódásra !

S ez, már eddig is csak igy volt, azok kiabálnak a leghangosabban, akik inkább csak elkölteni szeretnék a mások által befizetett adó milliárdokat, sokat fosztogatni és kicsit osztogatni,(de csak egymásközt)  szeretnének de ez tulajdonképpen azóta se változott semmit én bizony  szeretnék egy ilyen igazságtalan élősködő aljas rendszer sirásója lenni !

Szivesen vállalom ezt a megtisztelő cimet, de szeretném is kiérdemelni !

Mert ez a demokrácia igy biztos , hogy életképtelen ! Minél előbb eltemetjük annál jobb lesz mindenkinek ! Mert ilyen mértékü kizsákmányolás Magyarországon a történelem során még soha nem volt !! A léhűtők meg egyre csak szaporodnak !!

Az értékteremtő munkát végzők meg (akik értenek is valamihez) vagy kihalnak! vagy elmenekülnek az országból, ez az igazság a többi meg a hablaty !!!

2014. 06. 25. 18:51
Gigi:

 

Ha a linkre kattintok, akkor a megjelenő képen ketten háttal állnak, őket nem ismerem fel a hátukról. 

Kár, segítek itt van elölről ugyanő, szintén táblával. Ő rúgta ki végül Pilut ha jól emlékszem a Hídlaptól (ha tévedek, bocs), aztán Meggyes hálából jól feljelentette mindenhol, így került ugye a másik térfélre... na ennyit a politikai korrektségről és megbízhatóságról:)

http://www.szeretgom.hu/content/58319-politikai-tuleloshow#prettyPhoto[gallxx]/22/

Úgy tetszik, a táblatartó "önszántából" tartja a táblát. Lehet, hogy elég lett volna CSAK odamennie, a szimpátiatüntetésre szimpátiát mutatni, ha akkor az állása függött ettől.  És messze nem a megbocsátásról, vagy meg-nem-bocsátásról van itt szó. A véleményem szerinti (és úgy tűnik, nem csak az én véleményem szerinti) politikai korrektségről, megbízhatóságról....

Jaj, persze. Mert ha György Robi Silyéhez hasonlóan Tétényis pólóban vonulgatott volna 2011-ben, akkor más lenne a helyzet? Szögezzünk le egy tényt: az esztergomi Fidesz György Robi előtt Meggyes irányítása alatt állt, a frakció azt csinálta amit Meggyes mondott, ott szabotálták a várost, ahol csak tudták. Amióta a pártszervezetet György Robi vezeti a frakció nincs Meggyes irányítása alatt, legfőképp senki irányítása alatt sincs, és időnként a város érdekében történő együttműködés jeleit is fel lehet fedezni a tevékenységükben. Lehet erre azt mondani, hogy ez színjáték, time will tell, de nem lehet nem elismerni azt, hogy 2013 nyara óta érezhetően pozitív irányba változott a Fidesz hozzáállása a városi közélethez. Van aki ezt fel képes ismerni és akceptálni, van aki nem. Érdekes módon a Fidesztől soha senki se zaklatott amiatt, ha nem került ki valamilyen sajtóközleményük. A városháza sajtósa meg képes a nyaralásom közepén hajnalban felverni engem, a családom meg a gyerekeimet és aztán sms-ben zaklatni, mert valami cikk, ami pont arról szól, hogy valakit sms-ben zaklattak és amit éjjel küldött nem került ki mágikus módon magától a munkaidő kezdete előtt... Oké, én megértem, hogy mindenki frusztrált, de get a life.

2014. 06. 25. 15:47

 Meg tudnátok mondani, hogy a 21-22-es képen az "ELÉG UTÁLGOM" feliratú táblát ki tartja?

Persze, György Robi tartja. Egy másik képen meg Silye tart táblát. És ezen a képen ki van?

https://www.facebook.com/tetenyieva/photos/a.164071500318345.37945.101335993258563/164071896984972/?type=3&theater

Ha a linkre kattintok, akkor a megjelenő képen ketten háttal állnak, őket nem ismerem fel a hátukról. Előttük több tucat ember, de őket sem ismerem fel a hátukról.  Bal oldalon a hölgyet a gyerekkel meg a kicsit távolabb álló férfit  sem ismerem. Kellene?

Lassan el kéne dönteni, hogy akkor most lusztráció van, vagy nincs, vagy megbocsátunk vagy csak egyeseknek, de ketteseknek nem...

Úgy tetszik, a táblatartó "önszántából" tartja a táblát. Lehet, hogy elég lett volna CSAK odamennie, a szimpátiatüntetésre szimpátiát mutatni, ha akkor az állása függött ettől.  És messze nem a megbocsátásról, vagy meg-nem-bocsátásról van itt szó. A véleményem szerinti (és úgy tűnik, nem csak az én véleményem szerinti) politikai korrektségről, megbízhatóságról....

 

2014. 06. 24. 23:15

Köszi János.

 Meg tudnátok mondani, hogy a 21-22-es képen az "ELÉG UTÁLGOM" feliratú táblát ki tartja?

Persze, György Robi tartja. Egy másik képen meg Silye tart táblát. És ezen a képen ki van?

https://www.facebook.com/tetenyieva/photos/a.164071500318345.37945.101335993258563/164071896984972/?type=3&theater

 

Lassan el kéne dönteni, hogy akkor most lusztráció van, vagy nincs, vagy megbocsátunk vagy csak egyeseknek, de ketteseknek nem...

2014. 06. 24. 9:39

Köszi János.

 

Meg tudnátok mondani, hogy a 21-22-es képen az "ELÉG UTÁLGOM" feliratú táblát ki tartja?

2014. 06. 11. 20:06
Gigi:

Hová lettek azok a TELJES képek, amiken a táblatartók, illetve a körülöttük mosolygó emberek álltak???

Innen indulj:

http://www.szeretgom.hu/person/43?tab_2=ownerGalleries

 

2. oldal teteje, politikai túlélőshow

 

2014. 06. 11. 16:57

Hová lettek azok a TELJES képek, amiken a táblatartók, illetve a körülöttük mosolygó emberek álltak???