MEGTEKINTÉS – 6. Tétényi vajon tud a kabinetfőnökének bűnös tevékenységéről?

MEGTEKINTÉS – 6. Tétényi vajon tud a kabinetfőnökének bűnös tevékenységéről?

2014. 10. 11. 20:39

Nem gondoltam, hogy a megtekintés sorozatot újabb résszel bővítem, de kénytelen vagyok még egy résszel megtoldani. A inspirációt, pontosabban a kényszert Váczy-Hübschl István, Tétényi Éva polgármester kabinetfőnöke adta.

Váczy ma, a választások előtti utolsó este, az alábbi nyilatkozatot tette közzé a facebook oldalán:

Vaczy-Hubschl Istvan

3 órája

A miniszterelnöki gyorsviziten két polgármester-jelölt jelent meg személyesen: Körmöczi és Somfai. A szóbeszéd szerint az "Esztergomfüggő" jelöltnek ezért segítettek a fideszesek összegyűjteni az aláírásokat. Vajon Somfainak is így lett meg a szükséges 300 szignó? Ez a különbség az álfüggetlenek és egy valóban független (független) jelölt között. Holnap történelmet írhatunk.

 

Váczy-Hübschl István írására az alábbi nyilatkozatot teszem közzé:

 

Kijelentem, hogy a fenti állításból semmi nem igaz, semmiféle miniszterelnöki viziten nem vettem részt, még az utcai gyűlésen sem, a FIDESZ részéről aláírásokat nem gyűjtött nekem senki, sőt kapcsolatban sem állok a párt részéről senkivel.

 

Váczy-Hübschl István tehát hazugságokat állít!

 

Álláspontom szerint Váczy kijelentései megalapozzák a jó hírnév szándékos megsértésének bűntettét, ezért a szükséges jogi lépéseket megteszem. Az esetet súlyosbítja, hogy Váczy mindezt közalkalmazottként, pontosabban Tétényi Éva kabinetfőnökeként, valamint a polgármesteri kampányának szervezőjeként tette.

Felszólítom Tétényi Éva polgármesterjelölt társamat, hogy az ügyben haladéktalanul tegyen nyilatkozatot! 

Amennyiben ezt nem teszi meg, vélelmezem, hogy az esetről tudomással bírt, vagy az ő beleegyezésével, esetleg az ő utasítására készült a hazug nyilatkozat, a személyes lejáratásomra, a választók befolyásolására, ezzel a választási esélyeim csökkentésére. 

Az eset önmagában is elég hanyatt vágó, de ilyenkor jönnek az újabb és újabb gondolatok, kérdések. Mi munka folyhatott a polgármesteri hivatalban, amikor a polgármester asszony legfőbb bizalmasa, jobbkeze, ilyen aljas, elvetemült módszerekhez képes nyúlni? Mert aki most ilyen, az máskor sem lehet maga a jóindulat, más ügyeket hogyan „intézhetett el”?

 

Váczynak egyébként nem ez volt az első ehhez hasonló esete, holnap több időm lesz ennek is szánok néhány sort. Pataki Istvánról nem mondanám, hogy számomra szimpatikus figura, de ez az eset azért elgondolkodtat. Lehet, hogy ő jobban ismeri „Pilut”, a polgármester asszony kedvencét mint én? Talán ő találta meg a helyes módszert a véleményének kifejezésére?

A különbség köztünk viszont annyi, hogy én viszont a nyálam sem pazarolnám rá!

 

Tisztelt Esztergomi Választók!

 

Én nem akarom Önöket befolyásolni. Kérem, hogy a fenti esetről döntsenek az eszük, vagy a szívük szerint, csak egyre gondoljanak: Kerültek már kabátlopási ügybe?

Bízva abban, hogy a döntésük eredményeképpen a mesterkedés kontraproduktív végkimenetelű lesz:

 

Körmöczi Miklós

Az esztergomfüggő polgármesterjelölt

 

A szemem még nem szúrták ki, ezért holnap Pilut tekintem meg.

2014. 10. 13. 8:50

A kabinetfőnök internetes munkássága súlyos százalékokat vitt el Tétényi Éva szavazataiból. 

Törölt felhasználó #3772

2014. 10. 12. 15:31

Köszönöm a helyesírásommal kapcsolatos észrevételét és ebben igaza van. De annak jobban örültem volna, ha a leírásom tartalmát javította volna ki – hátha abban is tévedek Nevetés. Elnézést a szellemi képességére való utalásom miatt, látja bennem is felforrt vér, mert olyat olvastam ami a valósággal köszönőviszonyban sincs. Csak a tényeket kellett volna felsorolom…

Ja és nem bolhacsípés volt az ügy!

Törölt felhasználó #3772

2014. 10. 12. 14:36

Ahogy az előbb írtam, íróját az irománya minősíti. Kevés a szellemi színvonalom? Az mondja ezt, aki a hadd szót egy "d"-vel írja le? Na ne! Egyébként meg a politikai nagyvonalúságot oly módon kell tanusítani, hogy nem prüszköl az elefént a bolha csípése miatt. Nem tudom, hogy érted-e?  

2014. 10. 12. 14:01

Ezt a Körmöczit eddig is egy országos idiótának tartottam, ebben csak megerősít ez a minősíthetetlen *moderálva akincilar  amit kiadott a kezei közül.

Esztergomfüggő helyett inkább hatalomfüggőnek nevezném.

Szerencse, hogy 0 esélye van a polgármesterségre, *moderálva , ha ő lenne 5 évig ennek a városnak a polgármestere.

Törölt felhasználó #3772

2014. 10. 12. 13:19

Távol álljon tőlem, hogy megmondjam ki mit gondoljon, én csak a véleményemet írom (és nem utasításra).

De kijelenteni azt egy jelöltről, hogy „politikai nagyvonalúsága nulla” ez egy kicsit kevés szellemi képességekre vall.

 

Miben kellene nagyvonalúnak lennie ebben az esetben Körmöczi Miklósnak? Abban, hogy szegény Éva hadd keressen még havonta 500 ezer Ft-ot a nagy semmire, miközben a többiek önkéntesednek? Abban legyen nagyvonalú, hogy valós munkát Tétényi Éva nem vitt az önkormányzati munkájába és hadd csinálja tovább a nagy semmit? Azért, hogy Tétényi folytatni akarja Meggyes dilettáns városfejlesztését? Nézz már rá városunkra kedves Ancsus! Ezt kellene támogatnia valakinek?

 

Kérdezném miért nem nagyvonalú Tétényivel az Lmp, a Jobbik, az Mszp, a Polgári Esztergomért Egyesület, a Lokálpatrióták, a volt Szt. Isván tanárai és azok akik Meggyes elleni igazi csatákat megvívták? Erre a választ keresd Tétényi személységében…

 

Sértettség? Kinek ne forrna a vére, ha korrekten jár el az egész kampány alatt, aztán az utolsó percben megrágalmazzák Meggyes stílusban, ráadásul olyanok, akik mindig a korrektségért kiabálnak!

 

Ezek csak hőzöngeni tudnak…, ezek fognak tenni városunkért? Egyáltalán mihez értenek? 

Öt évig majd csak leveleket takarítanak, szép perspektíva!

2014. 10. 12. 12:48

Azért egy polgámester-jelölttől ez a cikk nagyon szánalmas. A cikk minősíti a szerzőjét, tényleg ezt akarná újabb 5 évre a város? Politikai nagyvonalúság nulla %, sértődöttség száz %. Ez olvasható ki minden megnyilvánulásából!

Törölt felhasználó #3772

2014. 10. 12. 10:42

Váczy István nem gondol a holnapra, hogy az elmúlt hetek vádaskodásai és csapkodási után mi lesz vele, ha Tétényi elveszti a választást?

Most már szinte mindenkibe beletörölte a lábát, ugyan úgy mint az Esztergomnak mattot adó jósférfi. Úgy látszik ezt tanulta Meggyes Tamás és Tétényi Éva konfrontatív viselkedéseiből! Én értem, hogy ezek a személyek mellett 15 évet töltött el és felvette ezt a stílust, de emberileg ez egy kicsit túlzás amit művel.   

A politikában Váczy úr súlytalan, ezek már a vergődés jelei, úgy ahogy az eddigi munkája is az volt. Egy kabinetfőnöknek nem az a dolga, hogy a közmunkásokat terelgesse az utcán és velük együtt szedje a szemetet. Tétényi Éva csak ezt engedte neki? Istvánt nagyon sajnálom, akár mi is lesz a végeredmény, magát olyan helyzetbe lavírozta emberileg, amiből nehéz kimászni. 

2014. 10. 12. 6:05

"a nyálam sem pazarolnám rá"

ez visszataszító akár kiről is van szó.