Pókember - Irány a Pókverzum
2018.12.16. 18:00

Pókember - Irány a Pókverzum

Mike Morales kalandjait követjük végig egy olyan univerzumban, ahol nem csak egy ember öltheti magára a mára már kultikussá vált Pókember jelmezt.

Rendezö: Bob Persichetti, Peter Ramsey  •  Gyártó: Christina Steinberg  •  Forgatókönyv:Brian Michael Bendis (postavy), Stan Lee (postavy), Phil Lord, Christopher Miller, Rodney Rothman, Alex Hirsch  •  Szereplők: Liev Schreiber, Mahershala Ali, Shameik Moore, Brian Tyree Henry

Ismerik Miles Moralest? Nem sokkal azután, hogy Peter Parker ellen összefogtak legnagyobb ellenségei, Doktor Octopus, Homokember, Electro, Kraven és a Keselyű, és hatalmas csatában legyőzték, egy átlagos amerikai srácot újra megcsípett egy genetikailag módosított pók. Miles fekete és spanyol szülők gyereke, átlagos, békés családban él, bár az egyik nagybátyja bűnöző… És még az eredeti pókembernél is több különleges képességgel rendelkezik: ha akar láthatatlanná válik, az érintése bénító hatású. De ellenségei is vannak. Köztük a legveszélyesebbet Skorpiónak hívják.

Pókember ezúttal animációs film formájában kel új életre, megszületése körül a Jump Street-filmeket rendező, valamint a Derült égből fasírt- és a LEGO-filmeket író kiapadhatatlan humorú, és minden meglepő ötletre kész páros, Chris Miller és Phil Lord bábáskodtak.

Párkány, Fő utca 6.
Még nincsenek kommentek :(