Rejtélyes Múzeumok Éjszakája Esztergomban
2018. 06. 23. 8:00

Rejtélyes Múzeumok Éjszakája Esztergomban

Idén a Rejtélyek Háza Esztergom is csatlakozik a Múzeumok Éjszakája kezdeményezéshez. Egy éjszaka, amikor a krimi és a kultúra összefonódik. Országszerte 11 városban indíthatjátok nálunk ezt a különleges estét (Esztergom, Győr, Debrecen, Székesfehérvár, Siófok, Pécs, Kecskemét, Szeged, Sopron, Eger és Budapest) és még a programok között is segítünk  eligazodni nektek a Rejtélyek Háza közreműködésével.

Adott egy térkép, egy feladatsor és egy merénylet, melyet csak Esztergom nevezetes helyszíneire ellátogatva lehet megoldani. Minden helyszínen egy újabb nyom, fejtörő. Mint egy Agatha Christie regényben, a végére fog teljesen összeállni a kép.

A nagyjából két órás program magában foglal egy kellemes 2-2,5 kilométer hosszú sétát a város legszebb pontjain át. Logikai feladatok megtornáztatják az ember agyát, és a közös nyomozás élménye közelebb hozza a résztvevő csapat tagjait.

Korhatár nincs, viszont a program 10 éves kor alatt ingyenes.

További részleteket a Facebook eseményben találhatnak kedves olvasóink:  Rejtélyek Háza Esztergom

A Rejtélyek Háza az egyre népszerűbb élő logikai játékok és csapatépítő programok széles választékát nyújtja az érdeklődőknek. Ezek közt is több, az egész országban egyedülálló szolgáltatásuk (Krimi Városnézés, Horror Színház, szabadtéri nyomozás, Krimi Vacsora) mellett, szabadulószobákkal, különleges nyomozószobával és tematikus vacsora estekkel is vár Titeket, de akár házhoz is viszi rejtélyeit.

 

Elérhetőségek:

Web: www.rejtelyekhaza.hu

Email: info@rejtelyekhaza.hu

Telefon: +36-20-396-77-22

Facebook oldal (LIKE): www.fb.com/rejtelyekhaza

Facebook profil (+ISMERŐS): www.fb.com/rejtelyek.haza.hu

Még nincsenek kommentek :(