Detektív Hétvége március 21-23.

2014. 03. 23. 23:59

Mert minden jó történetnek van folytatása!
2014-ben első alkalommal újra megszervezésre kerül a Detektív Hétvége. Az elmúlt 5 hónapban több mint 1400-an vettek részt a nyomozós játékokon, mely arról árulkodik, hogy izgalomból nincs hiány.  Akik valamilyen okból kifolyólag nem tudtak részt venni az előző hétvégéken, most pótolhatják az át nem élt szabadtéri nyomozások izgalmát és kalandos krimi-túrákon vehetnek részt az egész hétvégén, előzetes bejelentkezés és egyeztetés nélkül! A játékokon való részvétel 10 éves kor alatt most is díjmentes! A célállomásokon a résztvevő csapatokat ajándék tea, a kisebbeket pedig meglepetés várja! A nyomozás fáradalmait a szombaton megrendezésre kerülő Horror Színházban pihenhetik ki a lelkes játékosok, a Telihold című darab előadásán. A részvétel erősen ajánlott!

A megszokott történetek mellett (KrimiTour és KrimiGom), két új történetet is kipróbálhat a nagyközönség, melyek a MesEgom és ThrillErgom neveket kapták.  A kifejezetten családosoknak készült MesEgom, a KrimiGom útvonalával megegyezően játszódik, ám a gyermekek fantáziavilágát és képzelőerejét célozza meg, erősíti. Amíg a felnőttek egy bűntényt derítenek fel, addig a gyerekek egy mesés fantasy történeten keresztül nyomozhatnak Odin Skandináv mitológiai főisten elvesztett szeme után, fia Thor és Sleipnir, a varázslatos ló segítségével. ThrillErgom története pedig a nevéből eredendően félelmetesebb, hátborzongatóbb történetet rejt, de hogy pontosan mit, az legyen egyelőre rejtély!

Célállomásaink és partnereink: 



Lipót terasz

Vár kávézó

Kaleidoszkóp ház

Flamingo bár
 
A részvételi díjak tartalmazzák: 
 az előre nyomtatott feladatokat, térképet és az ajándék italokat vagy egy kis meglepetést!
 
Hétvégi kedvezményes, családbarát részvételi díjak:
0-9 éves korig: ingyenes (tartalmaz egy ajándékot)
10-14 éves korig: 700Ft     (tartalmaz egy ajándékot)
14 éves kor felett: 800Ft    (tartalmaz egy ajándék  italt)
Mikor érdemes jönni?

- Krimi: P-Szo: 11:00-18:00, V:15:00-18:00
- Thriller: P-Szo-V: 9:00-18:00
- Játékos történelem és városnézés: P-Szo-V: 9:00-14:00
- Mesés történet gyilkosság nélkül: P-Szo: 11:00-18:00, V:15:00-18:00

Az első nyom és induló állomás: Esztergom, Lőrinc utca 6. 

Azon kívül, hogy egy izgalmas nyomozásban vesztek részt, és körbejárjátok a várost, Esztergom helytörténetével és egy felejthetetlen élménnyel is gazdagabbak lesztek! 
Gyertek és mozduljatok ki a négy fal közül! Nyomozásra fel!
Részletek és Kapcsolódó linkek:
www.rejtelyekhaza.hu