Listagate - 50-es éveket idéző lista az alpolgármesteri irodából

Listagate - 50-es éveket idéző lista az alpolgármesteri irodából

2011. 02. 10. 17:24

Az esztergomi közélet szinte minden szintjéről tartalmaz neveket az a lista és kapcsolati hálózat térkép, melyet egy sajtótájékoztató keretében mutatott be Tétényi Éva polgármester. A dokumentumok az alpolgármesteri iroda egyik lezárt széfjéből kerültek elő, melyhez hónapokon át senki sem találta a kulcsokat – a széfből előkerült többek között az utoljára Könözsy polgármester nyakán látott polgármesteri aranylánc is.

Kapcsolati háló by Meggyes

A széfben fellelt kézzel írt papírok  nagyon érdekes dokumentumként szolgálhatnak az elmúlt évek krimiket idéző városházi tevékenységeiről. A Szeretgom - személyes érintettség okán - már két napja lehetőséget kapott arra, hogy hozzáférjen a megtalált iratokhoz, és ez idő alatt több személlyel is beszéltünk azok közül, akik magyarázatot nyújthatnak a lista összeállításának okára, idejére és helyére.

Mikor készülhetett a lista?

A kapcsolati hálózat alapján viszonylag nagy bizonyossággal kijelenthetjük, hogy a lista valamikor 2008 februárja és március vége között születhetett - hetekkel azelőtt, hogy Meggyes Tamás háza és az általa használt városházi autó kigyulladt volna. Ennek látszólag ellentmond az, hogy a listán második helyen szerepel az a Perza Renátó, akit 2008 júniusában elfogása közben majdnem fejbelőtt egy rendőr. Perza Renátó neve ugyanis 2008 júniusa előtt egyáltalán nem volt ismert Esztergomban - talán csak volt élettársának környezetében ismerték. Az viszont időközben köztudottá vált, hogy Perza élettárásnak környezetébe tartozott Kui Rózsa, Meggyes Tamás felesége is.

A kapcsolati térképen azonban mind Cserép János, mind Bejó Gábor neve "lebeg", nincs senkihez sem hozzárendelve. Ugyanakkor 2008 áprilisában, a Meggyes ház felgyújtása előtti napon mindketten jelen voltak a Gyakorló Általános Iskola előtt egy rögtönzött sajtótájékoztatón, Horváth Mihály, Misznéder János, Bádi Gábor és több más a listán szereplő személy társaságában, és ezt a találkozót egy nyugdíjas BM tiszt, aki ekkor már hetek óta Bejó és Cserép megfigyelésével volt megbízva a sziget másik oldaláról teleobjektívvel fotózta. Ha a térkép április 7-e után készült volna, akkor a listán mind Cserép, mind Bejó neve több más személyhez is be lenne húzva.

A listán ugyancsak szerepel Bánhidy Vajk neve, aki 2008 februárjában még alapító tagja volt a Polgári Esztergomért Egyesületnek. A jelenleg Fidesz színekben önkormányzat képviselő Bánhidy az egyetlen a listán, aki később "színt váltott" és ellenségből baráttá vált a lista készítőjének szemében.

A hálózati térképen a Polgári Esztergomért Egyesület alapításánál részt vevő személyek vannak többségben középre kiemelve: a szervezet 2008 februárjában alakult, az alapítók ekkori híváslistáját illegálisan megszerző rendőr ellen épp a héten indult el a Markó utcában a büntetőeljárás.

Ki készíthette a listát?

Igen nagy valószinűséggel a listára és a térképre azok a személyek kerültek fel, akiktől Meggyes Tamás polgármester valamilyen szinten tartott. Egyfajta kognitív tükörképe ez annak az állandóan, mindenkiben ellenséget kereső tébolyultságnak, mely időről időre megfigyelhető a volt polgármester megnyilatkozásaiban. Aki erre a listára felkerült, az jó eséllyel számíthatott arra, hogy önkormányzati ügyeit nem, vagy csak jelentős hátránnyal tudja elintézni, számíthatott rá, hogy nevét bemocskoló cikkek jelennek meg az interneten, ilyen vagy olyan blogokon. A lista nagyon sok tagjának neve megjelent az esztergomimese.blog.hu rémrímekbe szedett verseiben, vagy az egomikomcsi.blog.hu weboldal gyalázkodó cikkeiben.

Megmutattuk a listát Silye Józsefnek, az Esztergomi Hirdető Kft. korábbi ügyvezetőjének, aki egyáltalán nem lepődött meg a papír láttán - hasonló iratokkal ő is találkozott a városi cég vezetése közben. Silye azt is elmondta: jelen volt akkor is, amikor Bayer Zsolt az elé tett hasonló pontokba szedett "vádlista" és névhalmaz alapján röpke egy óra alatt megírta a "Dózsafalva" c. cikket, mindenféle újságírói háttérmunka és forrásellenőrzés nélkül.

Hogy kerül a cipő az asztalra?

A listán szereplő személyek között két olyan személy van, akinek a szereplése több, mint megdöbbentő: az egyik dr. Völner Pál aki jelenleg az infrastrukturális területért felelős államtitkár a Nemzeti Fejlesztési Minisztériumban, és a Komárom-Esztergom Megye 4. választási körzetének egyéni országgyűlési képviselője a Fidesz színeiben. Völner a kapcsolati térképen Sitku Pálhoz és Nagy Lászlóhoz van Nagy feleségén keresztül behúzva, ami azt jelentheti: Völner a Szent István Gimnázium tönkretétele kapcsán próbálhatott hatni Meggyesre, hogy térjen észhez: ne verje szét azt a gimnáziumot, melynek Völnter gyermekei is hallgatói voltak. Ez a tett úgy tűnik elegendő volt a megbélyegzéshez. Jellemző, hogy Völner is kapott hideget-meleget az esztergomi önkormányzathoz köthető mocskolódó weboldalak ismeretlen szerzőitől: Betonkemény tényfeltárás c. cikkük az Esztergomi Tükör blog oldalán igen kemény rágalmakat fogalmazott meg Völnerrel szemben, amiket a politikusnak Takács István (Meggyes sajtóreferense) közreműködésével sikerült levetetnie az internetről. Az Esztergomi Tükör felelős szerkesztője mellesleg Knapp János Pál alpolgármester volt, az abban megjelent cikkek miatt indult büntetőeljárások kapcsán pedig Meggyes Tamás mentelmi jogát is kikérte egy ízben (sikertelenül) a bíróság.

A másik érdekes személy a listán Perza Renátó, aki igen kiemelt, második helyen szerepel. Perza Renátóról nem sok mindent lehet tudni még ma sem azon túl, hogy tettei alapján egy pitiáner, amatőr bűnöző képét mutatja. Emlékezetes, hogy a Meggyes ház felgyújtásának fizikai kivitelezésével meggyanúsított Perza parlamenti belépővel is rendelkezett. A búbánatvölgyi ház felgyújtását kis csapatával csak második nekifutásra sikerült megvalósítania, mivel az első alkalommal az ablakon fúrt lyukon át beöntött benzint nem tudták odakintről sehogyan sem meggyújtani. A második alkalommal pedig ujjlenyomatokkal zsúfolt bűnjelek tucatjait hagyták a tett helyszínén.

Mi dolga lehetett 2008 február-márciusában Meggyes Tamásnak Perza Renátóval? Honnan ismerhette? A parlamentben találkozhattak? Vagy otthon, Kui Rózsa mesélte el, hogy az egyik barátnőjét fenyegeti az exbarátja, egy alvilági, agresszív figura? Vajon milyen titka van Perza Renátónak? Mi olyan titka lehet, ami miatt egy kiképett készültségi kommandós rendőr majdnem fejbelövi a letartóztatása közben?

Mi lehet Perza titka?

Nos, ezt egyelőre nem tudjuk. Egy sejtésünk azonban van. A következő bekezdés abszolúte spekulatív teória, semmilyen bizonyítékunk nincs rá.

Csomor Sándor 2007 októberében nyitott a Szeretgomon egy fórumot.

Ebben a fórumban ezt írta le:

Tisztelt Tolvaj Úr/Urak!

Nem szándékoztam megosztani személyes élményeimet a nyilvánossággal, de tegnap történt valami , ami erre késztet.

Előzmények: Ezen a nyáron két alkalommal - három héten belül - próbálták ellopni az autómat ( Rover 600-as , 1999-es, 230.000km(?), körbetörögetve). Első alkalommal bementem egy boltba, mire kijöttem (5-6perc) a bal első zárat tönkretették. A következő alkalommal a lakásom előtt parkoltam, reggelre tönkretették a zárat ismét (végérvényesen) és beletörtek egy álkulcsot a gyújtáskapcsolóba. Nem tudták elvinni az autót csak tönkretették 2-3 hónapra mert nem lehet hozzá kapni alkatrészt.

Természetesen megtettem a „szükséges” bejelentést és csatoltam hozzá a kulcsdarabot is. Idáig a történet hétköznapi , bár sajátos az ízlésvilága annak, aki pont az én hulladék autómat kívánja meg ennyire. A tegnapi napon este 20.30 körül mentem hazafelé és észrevettem egy idő után , hogy egy autó követ 8-10 logikátlan kanyar óta. Amikor bekanyarodtam a házunk elé, akkor továbbment a főútvonalon. - Na, gondoltam, rosszak csak az idegeim….. Kinyitottam a társasház teremgarázsának ajtaját távirányítóval ,és akkor szorosan mögöttem megjelent az autó, mintha be akarna jönni a garázsba. Megálltam és vártam 2-3 percet ( rosszabb esélyeket láttam magamnak a garázsban , legalább ketten voltak az autóban). Ezután feloldva a szituációt a mögöttem lévő autó kikanyarodott a garázsbejárónkból, de még nem ment el. Miután még mindig nem mozdultam kb. 1.5 perccel később elhajtott az autó.

Nem akarok messzemenő következtetést levonni , de megemlíteném az autóm értéke jelen állapotában 600-700.000 Ft.

Arra szeretném kérni ezúton is a Tolvaj urat/urakat , hogy ne tegyék tönkre az autómat még egyszer. Nagyon szívesen eladom , ha ennyire megkívánták , komoly árkedvezményt is adok belőle. Ez még a „Honda-időkből” való és a motorja elnyűhetetlen. Ha egyéb szándéka volt a Tolvaj úr/uraknak , akkor ezúton közlöm, hogy nem tartok az autóban semmit. Bár szeretném hinni, hogy egyéb variáció senkiben nem merült fel.

Tisztelettel Dr. Csomor Sándor jegyző

 

A Csomort ért attrocitások olvastán az ember nem tudja nem észrevenni a párhuzamot a Meggyes házzal történtekkel: ugyanaz a pitiáner és amatőr "Tibi Bt."-s (Argó) pancserkedés.

Mi van akkor, ha valaki megbízott egy piti bűnözőt egy munkával, amit az nem tudott elvégezni? Cserében elszámolási problémák keletkeztek? Nem akart a megbízó fizetni?

Csomor 2007-ben rendőrségi beljelentést tett és az autóban hagyott álkulcsot elvitte a rendőrségre. Sem azóta, sem akkor nem kapott a nyomozásról visszajelzést.

 

Egy dolog biztos: Perza, akinek a nevét Esztergomban 2008 júniusáig senki nem ismerte, szerepel egy 2008 február-márciusi, az Önkormányzat épületében, az alpolgármester irodájában megtalált lista második helyén. A lista elkészülte után kigyullad egy ház, két hónappal később pedig centimétereken múlik az élete. Ugyanekkor elfogják a listán ugyancsak előkelő helyen szereplő Misznéder Jánost. Ezután kommunikációs hajtóvadászat indul a lista első helyén szereplő Horváth Mihály ellen, akit még a Fideszből is sikerül kizáratnia Meggyes tevékenységének. A következő 2 év folyamatos kommunikációs harc, melyet csak Ágfalvi Csaba visszavont hamis tanúzása zavar fel. Ágfalvit állítása szerint városházi körök arra akarták rávenni több millió forint ígéretével, hogy tegyen terhelő vallomást Horváth Mihályra: mondja azt, hogy arra akarták felbérelni, hogy Meggyes Tamás ellen "skorpiós akciót"  szervezzen. A terv dugába dől, bár Ágfalvi megteszi amit kérnek tőle, később saját magát jelenti fel ezért a hamis tanúzásért, eddigre azonban a Széchenyi téren rendezett "bikinis" tüntetés eléri a kívánt célt: a teljesen megzavart országos pártvezetés kiáll Meggyes Tamás mellett, és újra jelölik országgyűlési képviselőnek: újabb 4 évre megvan a mentelmi jog.

Mi történt a listán szereplő többi emberrel?

A teljesség igénye nélkül:

Erős Gábor és Varga Ernő: kizárva az önkormányzati bizottságokból

Sitku Pál, Zara Melinda, Barsi Éva, Nagy László: elküldve/fegyelmileg elmarasztalva a Szent István Gimnáziumból (Zara blogja: http://egyelettajairol.blogspot.com/2011/02/sirjak-vagy-nevessek.html)

Koditek Pál: korábbi  önkormányzati képviselő, kizárva a fidesz frakcióból

"Hámiháj" Horváth Mihály: korábbi önkormányzati képviselő, lebűnözőzve, beperelve, meggyanúsítva, Fideszből kizáratva

Bejó Gábor: a Szeretgom egyik legtöbbet író felhasználója, folyamatosan beperelve, megfigyelve, megfenyegetve, feljelentve, rágalmazva

Cserép János: a Szeretgom tulajdonosa: folyamatosan beperelve, megfigyelve, megfenyegetve, feljelentve, rágalmazva

Bíró László: 2008 tavaszán a mélygarázs megvásárlása ellen emelt szót szakmai szempontból: utánanyúltak banki ügyfeleinél, megpróbálták kizáratni egyes bankokból

"Kiskó" Kovács Gábor: a Polgári Esztergomért Egyesület elnöke 2008-ban: az őt ért támadások miatt Fidesz tagságát helyben felfüggesztette

dr. Ilosvai Gábor: a Polgári Esztergomért Egyesület tagja: az őt ért támadások miatt Fidesz tagságát helyben felfüggesztette

Készülhetett-e újabb lista?

A kérdésre a válasz, határozott IGEN.

Meggyes maga ismerte el egy 2009-es videóban, hogy a korábbi tüntetések résztvevőit kikockázták és listákat vezettek róluk:

2011. 03. 09. 8:31

Gabesz, Perza Renátó mit keres az esztergomi feketelistán? (Tudtommal nem is esztergomi!)

Valami bővebb info?

Mivel Meggyes a testületin, megint valami (ön) meggyilkolásról hadovált!

 

 

2011. 03. 04. 22:14

Ezért lett politikai üldözött Perza Renátó és Misznéder János!

2011. 02. 15. 10:21

Hiller Istvánka sem tett soha semmit, amikor az MSZP volt hatolmon pl. az István gimn-ért...,

Jól írod Lívi? Ő sem, meg a jelenlegi bagázs sem. Ezért sem látom a különbséget közöttük.

Eredeti méret

2011. 02. 14. 22:43

A FIDESZ sem makulátlan, de közvetít 1 értékrendet (...)

A FIDESZről legkésőbb 1992-ben kiderült, hogy nem érték-, hanem érdekelvű párt.

2011. 02. 14. 20:39

Sziasztok! A FIDESZ sem makulátlan, de közvetít 1 értékrendet, mely számomra sokkal szipatikusabb, mint amit az MSZP Hornnal, és az összes többi léhűtóvel valaha is letett a nemzet asztalára. Azért, mert van a FIDESZ-ben is aljas ember, aki sport Audi A8-okat radar blokkolóval bérelget, vagy azért, ami itt zajlik ebben a városaban állítólagosan a FIDESZ nevében..., még nem mondom azt, hogy 1 országos választáson nem a FIDESZ-re tenném a voksom, ha az MSZP és a FIDESZ közt kellene választanom. Hiller Istvánka sem tett soha semmit, amikor az MSZP volt hatolmon pl. az István gimn-ért..., miért is kellene még egyszer visszavárni ezt a lopós bandát... Az egyházat sem ítélem el azért, mert van köztük 1-2 pedfil pap. Sőt hiszem, hogy az egyetlen rendszer, ami Európa számára kultúrát adhatott, s egységet.

2011. 02. 13. 19:46

„Nem vallomás – hétköznapi közlés.”

 

A Meggyes – Bánhidy interjú nagynyilvánosság előtt elkövetett tömeges fenyegetés. Ne merjetek tiltakozni, mert kikockázunk, beazonosítunk, személyt, pártszimpátiát, hovatartozást, listát készítünk, kicsinálunk! Ami ezt bizonyítja, immár nyilvánosságra került.

 

Kádár vérbírói számára, az 1956-os megtorlások áldozatai jórészét is korabeli fénykép és filmfelvételek alapján kockázták ki. Biszku Bélától tudjuk, mindezt törvényesen, bűnözőket ítéltek el. Meggyes is állandóan törvényességről meg bűnözőkről papol, Biszku Béla reloaded. Ideje lenne törvényesen sz@rrá perelni őket, hogy nyilvánvaló legyen mit is ér ez a nagy magyar törvényesség. A törvényességünk miatt meg magyarázkodjon a miniszterelnök az EP-ben pipacs fejjel, rekedt hangon, amiért Lukasenkózzák, pedig Meggyesezhetnék is.

2011. 02. 13. 18:15

ZM blogjáról:

 

Meg sem lepődöm, hogy van írásba foglalt lista, kapcsolati térkép. Sírjak vagy nevessek, hogy én is rajta vagyok... Évek óta tudom, hogy ez itt a megtestesült abszurditás. Az is világos jó ideje, hogy engedélyezett abszurditás.

"Tétényi Éva elmondta, hogy a napokban felnyitott széf Németh József volt alpolgármester irodájában volt." Nos, ez az alpolgármester volt az én fegyelmi biztosom 2009 nyarán.

Tudtam eddig is, hogy nincs üldözési mániám. (S nyugodtan mondhatnám ezt többes számban is.) De ettől még nem volt könnyebb itt élni, ezt megélni – s most sem könnyű. De állom...

***************************

Tudjuk, hogy kikockáztak bennünket, nem is csináltak belőle titkot (a magyar demokrácia nagyobb dicsőségére). Azt gondoltam: belső emberek, "elhivatottak".

Aztán nem csak... Ő maga vallja be, többek füle hallatára. Nem vallomás – hétköznapi közlés. Nyilván ő csak az egyikük. Nem nyílik meg a föld. "Megfizették."

 

http://egyelettajairol.blogspot.com/

2011. 02. 13. 17:24

Ha bármilyen módon igazolni lehetne, hogy a lista és a többi papír a gyújtogatás előtt készült, akkor az adott kézírású és alpolgármesteri irodában ténykedő személy azonnal le lenne tartóztatva, mivel előre tudott a bűncselekményről...

A Thermoflock szál lehet a kezdő lépés.

A thermoflock-nak gyártókapacitást kellene bővítenie, akkora ügy kerekedne belőle.

2011. 02. 13. 16:27

Én nem azonosítanám az itteni mondvacsinált FIDESZ-t az igazi FIDESZ-el.

Erre azért rácáfol az elmúlt 9 hónap tapasztalata.

2011. 02. 13. 13:48

 Livia ! Nagy tévedésben lehetsz a Fidesszel kapcsolatban. A Fidesz makulátlan, hazugtalan kezdetektől fogva ? 

Fletót én sem kedveltem. Vergődött Orbán ellenzékében. Még emlékezem arra a mondásra: " ... lehetetlenné tesszük a kormányzást." Ezt be is váltotta a Viki !

Én nem ismertem Kaya Ibrahimot, sem Joszif Totot, pedig a Fidesztől velük kötöttek üzletet. Utána elfelejtették.  Ez csak egy közbeeső játék volt a részükről. Előtte és utána is akadnal ügyleteik. Lehet, hogy ezeket nem vettétek észre a sok gyurcsánozás  miatt. Sok ember legtovább tévedéséhez hű.

Orbán Esztergom diszpolgára ! Vagy tévedek ? A Szent István díjat is itt adták át neki. Mit tesz Esztergomért ? Ha kellene tenni, akkor megfutamodik. 

Most nagy hallgatásba burkolódzik. Ez a Fidesz-megoldás !  Ő jegyezte meg néhány hónapja : nem ismeri Esztergomoban történteket ! Akkor miért kapta kitüntetéseit ?

A választások után Lázár szájából hangzott el : " ... a Fidesz Esztergomban nagy áldozatot hozott ... !"  Kövérnek m1-es válaszolta, amikor szomszédunkban Esztergomot bírálta - sokkal tartoztok nekem !-.

Orbán szerint mintaváros vagyunk,  ................ Lehet, hogy most válunk igazán mintavárossá ? Csak ehhez még sokaknak fel kell ébrednie a hipnózisból !

2011. 02. 12. 22:31

Ez a video is példázza azt,hogy Meggyes nem úgy tevékenykedett a városban ahogy egy polgármesterhez illik,

ebből adódóan több ember elkezdett körbe szimatolni Meggyes és az elvert pénzek körül és milyen jól jött,

hogy felgyújtatta a saját házát.Így elsikálta a pénz és a saját maga körüli kis mocskot.Ergo sajnáljuk szeretett Tamásunkat,

mert megtámadták a házát. Egyből terrorveszély,fenyegetettség mindenkit megrémít,nagyszerű média sztori,de a kulisszák mögé

egyik szerv sem nézett be. Majd a sajtó a rongálást,garázdaságot feltupírozta bűnszervezetben elkövetett garázdaságnak,ami súlyosbító!

No comment!!

2011. 02. 12. 22:05

Aztamindenit. Valóban. A videó 1 nappal a gyújtogatás ELŐTT készült.

pj

2011. 02. 12. 22:03

Megnéztem egy régi videót. http://www.youtube.com/watch?v=V1sNieB3eFM&NR=1 (CserépJ) Termofloc felírattal találkoztam mindjárt az elején. Lehet, hogy csak azért kerülhetett a listára, mert szerepel a felvételen? Ennek terméknek (szigetelőanyag márka - nem is cégnév) szerintem semmi köze Tamás ellenségeihez. A lista a videó nézegetése közben (is) készült...? Ez az idejét is jelezheti.

2011. 02. 12. 20:19

a hídlapon ma arról folyt a diskurzus (legnagyobb jóindulattal), hogy a listák nyilvánosságrahozása sérti-e az adatvédelmi törvényt.

 

Az sért törvényt, aki személyes adatot jogtalanul kezel (nem hatósági feladatához kapcsolódóan), vag yaz, aki ezt a törvénytelenséget nyilvánosságra hozza?

 

Ma mo-on nem vagyok biztos a válaszban.

2011. 02. 12. 19:25

Én nem azonosítanám az itteni mondvacsinált FIDESZ-t az igazi FIDESZ-el. Azért Fletó a létől dagadó Hagyóval még rémálmaimba se jöjjön elő. Maradjunk annyiban, hogy ami Esztergomban van az nem FIDESZ, hanem gyors meggazdagodásra/hatalomra/elismerésre (ez utóbbit nem fogják megkapni soha!) vágyók sora. Nagyrészüknek nincs/nem lenne semmije, ha nem játszaná a pártkatonásdit. Tomcsitól meg tartanak, h. a végén kizáratja Őket a FIDESZ soraiból, vagy még rosszabb fel sem veszik Őket soha, mert olyan kis jellemzést rittyentenének össze a nagyelovtárs-pajtások :)

2011. 02. 12. 18:40

Az egyetlen tulajdonságuk ami idáig juttatta őket az a könyörtelenségük. Bármilyen EMBER már régen feladta volna, mert már a menthetetlent mentik, több generációs sebeket ejtve a magyar társadalmon. A fidess jelenlegi uralkodásához köthető időszakot a legsötétebb jelzővel fogják illetni majd a történelemkönyvekben.

Egyetlen dolog nyújthat némi vigaszt: soha nem nyerhetnek. Az emberi individum, a jellemünk felépítése, önmagában az emberi génállomány lehetlenné teszi a diktatórikus rendszerük térnyerését. Jelenlegi hatalomra jutásuk is katasztrófális véletlenek sorozata.

Láttatok már önfeledten nevető, igazi boldog fidesses politikust, vagy közvetlen környezetét (megélhetési talpnyaló, troll, agresszor,maffiózó, elvtárs)? Torzult lelkük deformálja mimikájukat és természetellenes vigyort, vagy sunyi, cinikus pillantást vagy hatalmi mámortól diadalittas "zsarnokfejet" láthatunk ha rájuk nézünk.

2011. 02. 12. 17:11

Én tudom is, hogy miért nem viszi haza Tomcsika Nyíri Attilát! Erre is rájöttem!!

Rózsa ------------) szőke,

Zimoni Andrea ------------) szőke,

Stámusz Andrea ------------) szőke,

Nyíri Attila ------------) nem szőke,

sőt Batyikné ------------) sem szőke, 

ráadásul  Váczi Hübschl ------------) sem szőke,

De Steindl Bazsi ------------) szőke!

Konklúzió: Tomcsi nem szereti azt, aki nem szőke! Ahh, most épp én is barna vagyok (bakker), 2008-ban meg fekete volt a hajam éppen, akkor ezért kerültem listára, ugye???? Jajj, de most jut eszembe szöke is voltam 2009-2010 között! Ugye akkor van olyan lista is 2009-2010 köztről, amiről kihúztátok a nevem?? Ugye, léccccci, nyugtass meg, ha ilyen profi listát tudsz kinyomni magadból!!!

Utcsó dilámmám: MOST MILYENRE FESTESSEM HAJAM???

2011. 02. 12. 16:58

Én rájöttem, hogy kerültünk papíralapú kapcsolatihálóra! Meggyes Tomcsika nem kapott meghívót a frászbukra, így gondolta rajzoltat egyet. Szeretett volna minket bejelölni, hogy megbökhessen, aztán jöhessen a frászbukta :)) http://videa.hu/videok/vicces/fraszbuk-south-park-s-14-TdF8cX2PpvZfNXIL

2011. 02. 12. 13:24

Az összes elvtelen,gerinctelen köpönyegforgató volt mszmp-s elvtárs most valóban fidess tagként virít! Üvöltés

És ami Esztergom városában megy kicsibe, az országos szinten is igy megy csak nagyban!

Bármennyire szeretném indulatok nélkül nézni nem tudom, mivel szinte az egész fidess generáció,szülei vagy jómaguk is,

párttitkár, kisztitkár pártbizottságon dolgozó,besúgók ügynökök leszármazottai.

Vagyis az átkosban is ott voltak a husosfazék közelébe!Üvöltés

Jómagam és családom a legnehezebb komcsi időkben is templomba járó vallásos emberek voltunk,és vagyunk is

/ igaz ma már templomba nem igen járunk/mégis mi vagyunk a komcsik, a csőcselék!Sírós

És ami a szívemnek a legfájóbb, hogy a szüleim az átkos kezdetén is fekete listán voltak,

megtűrt emberekként kellett élniük! Én még jól emlékszem a beszolgáltatás,megalázó időszakára!

S ma 2011-ben látnom kell, hogy gyermekemet is fekete listán tartották!

Igaz nem csodálkoztam,hiszen minden jel erre mutatott!/fenyegetések zaklatások,mocskolódások,lakásfeltörés stb/!

Fáj nagyon fáj, hiszen a múlt miatt csak halmozódik minden! Fáj hiszen láttam a 12 éves unokámat a félelemtől görcsösen zokogva,

ölelve szüleit, és az kérdezte mit fognak velünk csinálni? Nem szégyelem bevallani én is zokogtam!

Én ott voltam a" viktor segíts "tüntetésen ,sírtam amikor láttam a" bátor" viktor közönyösségét,ott megfogadtam, hogy soha, de soha,

nem süllyedek le mégegyszer olyan szintre ,hogy tőle kérjek segítséget!

S valóban hány MAGYAR EMBERT HURCOLTAK MEG, RÁGALMAZTAK MEG, ÁRTATLANUL SAJÁT HAZÁJÁBAN?

Ez a DEMOKRÁCIA fidesz-es ÁVOS módra?

Köszönöm,hogy elolvashattam gondolataidat,mert minden soroddal egyetértek!

2011. 02. 12. 11:30

Meg lehet próbálni elbagatelizálni a dolgot, de azért egy fizetett trolltól komolyabb munkát várnék. (hozzászólásaidból úgy tűnik teljesítménybérben vagy, leütött karakterszám után kapod a fizut, a dr. dolgot egy kicsit erősnek találom, először próbálkozz egy érettségivel:-)) A listád egy tébolyult elme silány, primitív torzszüleménye. A valódi lista is egy tébolyult elme szüleménye, de sajnos nem felületes és primitív mint a tiéd, hanem részletesen kidolgozott. Látszódik rajta a belefektetett idő és munka. Ez a lista, ellentétben a tiéddel, továbbfelhasználásra került. Ennek a listának a következményeként szerinted hány MAGYAR EMBERT HURCOLTAK MEG, RÁGALMAZTAK MEG, ÉS LEHETLENÍTETTEK EL A SAJÁT HAZÁJÁBAN?

Milyen ávós besúgó módszerekkel lett feltérképezve ez a kapcsolati rendszer? Tényleg az összes elvtelen, gerinctelen volt mszmp-s elvtárs most fidess tagként virít?