Ki az a Perza Renátó?
Közélet
2009. jún. 20.

<p>Meggyes Tamás igencsak terjedelmes, mégis igen kevesetmondóra sikerült választ tett közzé a Hídlap honlapján, melyben igen sok dologról szemérmesen hallgat. Egy furcsa elszólása azonban elgondolkodtatott és kutatásra késztetett minket. Kinek a kicsodája Perza Renátó?</p>

Meggyes Tamás egészen pontosan a következő mondatot tette közzé:

Perza előző élettársa a gyújtogatás előtti hónapokban Kui Rózsa „legjobb barátnőjévé vált".

Utánajártunk, és kiderült, hogy valóban - Perza Renátó élettársa egy esztergomi hölgy volt, aki egy sikeres internetes vállalkozás ügyvezetője - elsősorban kismama és babaholmik internetes marketingjével foglalkozik a cég, de ugyancsak a profiljába tartozik gyermekszépségverseny szervezése - sőt, éppen egy ilyen verseny folyik jelenleg is a helyi élményfürdővel közösen. Perza Renátó jelenlegi kapcsolatairól nem sikerült kiderítenünk semmit - a polgármester úgy tűnik sokkal tájékozottabb a korábban parlamenti belépővel is rendelkező férfi magánéletéről, mint azt gondolnánk.

Rövid kérdezősködés után annak is sikerült utánajárnunk, hogy kicsoda a hölgy jelenlegi élettársa. Meggyes Tamás megfogalmazásából ugyanis érezhető, hogy igen fontos jelentőséget tulajdonít ennek a kapcsolatnak.

Nos, a hölgy jelenlegi élettársa nem más, mint annak az Erzsébet háznak az építtetője, amiben Meggyes Tamás polgármester javaslatára, előterjesztésére Esztergom Város Önkormányzata mélygarázs parkolóhelyeket kívánt megvásárolni a piaci 2,5 millió forint helyett 4,5 millió forintért.

Próbálunk utánajárni, hogy lehet-e kapcsolat a mélygarázsvásárlás és a polgármester házának felgyújtásával megvádolt Perza között.

(forrás)