Meggyes és az esztergomi Fidesz meghátrált!
Közélet
2010. márc. 23.

<p>Azt olvasom az <a href="http://www.esztergom.fidesz.hu/index.php?Cikk=147868">esztergomi Fidesz honlapján</a>, hogy a XIII. Esztergomi Polgári Est, „előre nem látható okok miatt elmarad".</p>
<p> </p>

Az igazmondással úgy látszik hadilábon állnak Fidesznél.

Először Kövér László hazudta itt Esztergomban a (nem túl nagy) nyilvánosság előtt, hogy a Lisszaboni szerződés az ún. feles törvény volt, most pedig azt írják, hogy a rendezvényük "előre nem látható okok" miatt elmarad.

De mi is a valódi ok?

Az esztergomi Jobbik megelégelve a  Fideszes városvezetés sorozatos Jobbikot sújtó  diszkriminációját, tüntetést szervezett a soron következő Fideszes esemény időpontjára, azaz holnapra. Ráadásul a tüntetést, nem is a törvényben előírt 72, hanem 120 órával előbb, szabályosan be is jelentettük a rendőrségen. A rendőrség pedig hivatalból jelentette ezt az önkormányzatnak.

A Fidesz honlapján Önök mégis azt merik állítani, hogy ez előre nem látható ok volt!

 

T. Meggyes Tamás!

A plakátjaikon az áll: itt a idő. Szerintünk is itt az idő: búcsút inteni a kiskirályoknak

Ön minden eszközét bevetve  mániákusan igyekszik a Jobbikot teljesen ellehetetleníteni:

- szerződést szegve nem kapjuk meg az önkormányzat tulajdonában lévő cég által kezelt helyiséget a kampányrendezvényeinkre.
- az ún. „cserehelyiség" sem volt olyan állapotban ami emberhez méltónak nevezhető lett volna.
- a város közpénzéből az önkormányzat tulajdonában lévő Hídlapban rendre kampányol a Fidesz. De ezt is olyan Meggyes módra: Tehát nem a Fidesz eredményeit vagy programját ismertetik. Csupán a Jobbikot támadják. És persze teszik ezt úgy, hogy a viszontválasz lehetőségét nem adják meg a megszólítottnak.
- a helyi (kiskirályi) Tv is csak a Fideszes eseményeket vetíti, bár az Fideszes rendezvényeken összesen  nem voltak még csak fele annyian sem, mint a  TV által ugyancsak felvett, de soha be nem mutatott Vona Gábor, vagy Pörzse Sándor lakossági fórumain.
- Ma pedig egy magánterületen parkoló Jobbikos  plakáttal felszerelt teherautóhoz küldték ki a közterületeseket a Jobbikos hirdetés megszüntetése céljából


T. Meggyes Tamás!

Valahol megértem, hogy Önnek lételeme a választás megnyerése. Hiszen a mentelmi jog hiányában, bírósági ügyek sora vár Önre.  Viszont ez a választás nem a mentelmi jogról, hanem a képviseletről szól. És tájékoztatom, hogy azok az elnapolt ügyek bizony meg fogják várni Önt.

Most pedig a további izgalmakat és" előre nem látható okokat" elkerülendő, tájékoztatom a következőkről:

- az önkényesen eltávolított plakátok miatt a Helyi Választási bizottsághoz fordulunk
- Ugyancsak ezen cselekmény miatt feljelentést teszünk a rendőrségen és az ügyészségen
- Minden rendezvényére el fogunk menni.

Remélem még idejében szóltam, és nem hozom Önre a frászt.

Ha közben esetleg úgy döntene, hogy végre férfiként előáll a színfalak mögül, nos akkor mi továbbra is készek vagyunk a nyílt vitára

 

És Ön?

 

Zentai Plajner Zsolt
Az esztergomi Jobbik elnöke

(forrás)