Hol kampányoljon, aki épp nem Meggyes Tamás?
Közélet
2010. márc. 22.

<p>A Technika házát kisajátította kampánycélokra a Fidesz, az önkormányzati óriásplakátokról csak Meggyes Tamás mosolyoghat Esztergomra. Mi marad a kisebb pártoknak? Hirdessenek az oszlopokon? Csak szeretnék!</p>

Hosszú évekig senkinek a szemét nem bántotta az illegális plakáttenger, ami ellepte a város oszlopait és minden olyan felületét, amire ragasztani lehet. Ékes példája ennek a Fürdő szállót körbevevő palánkrengeteg.

Azt sem állíthatjuk, hogy ezzel a lehetőséggel csak az esztergomi "ellenzék" élt, hiszen nem egy fideszes rendezvényre invitáló papírlap is visszaköszönt úton-útfélen.

Most, a kampány hajrájában azonban elkezdte bántani a városvezetés - többek közt valószínűleg a választási versenyben induló Meggyes Tamás szemét - az oszlopokat elcsúfító pakát áradat.

Úriember módjára intézve a dolgokat, ma reggel győzött a szépség iránti vágy és az ellenfelek hirdetési lehetőségeinek ellehetetlenítésére való törekvés. A városi tulajdonban álló Zöldút Kft munkatársai  megkezdték az illegális plakátok eltávolítását. Különös figyelmet fordítva persze a politikai ellenfelek jelöltjeit ábrázoló hirdetésekre.

Megszokhattuk már a kispályás módszereket, de azért mindig sikerül mélyebbre süllyedni.

Miért pont a választási kampányban vált égetően sürgőssé a plakátok eltávolítása?

Vajon hol kampányoljon az a személy Esztergom területén, akit történetesen nem Meggyes Tamásnak hívnak?

Vajon a Fidesz eddig miért használta ugyanezen helyeket a saját rendezvényeinek hirdetésére és vajon most másoknak miért nem szabad ezt megtenni?

(forrás)