Leköpte a kabinetfőnököt

Leköpte a kabinetfőnököt

2014. 10. 10. 15:23

Finisben a kampány, felfokozott a hangulat, egyre keményebb dolgok történnek Esztergomban. Nem is akarjuk fokozni a helyzetet, úgyhogy az alábbi videót kommentár nélkül adjuk közre.

 

És legyen itt ez is:

 

2014. 10. 11. 15:12

Elhiszem, hogy az oktatói autó, a feleség, az onoka,  a vizsgalejelentő, a vizsgabizottság....és az oktatói engedély is leadásra került?  Gyerekülés , biztonságiöv az smafu? Ennyit ér az onoka? 

Köpködés meg szánalmas. 

2014. 10. 11. 14:21

Azért azt tisztázzuk, hogy a kamerázó Váczy-Hübschl István nem ver közmunkásokat, és pont ellenkezőleg, ő maga az, aki eljárást indít a hazug királyi tv-s riporttal szemben.

Mellesleg nem értem Pataki Istvánt, hogy a facebookos posztjához miért nem linkelte a köpését? Vagy ilyennel nem büszkélkedik? Nem is értem..

2014. 10. 11. 11:43

Mondják, hogy a bunkóság pártsemleges.:-(

Arról már nem is beszélek, hogy köpködni egyáltalán nem férfias.:-)

2014. 10. 11. 11:15

Felfokozott hangulat ide vagy oda, de könyörgöm, a köpködő bácsi gyermeke ott ült az autóban!!! Hagy tanulja meg a gyermek idejében, milyen tökös  gyerek az apuka! :-(

 

2014. 10. 10. 22:38

Ezt én már nem értem, pedig a rákosi korszakban nevelkedtem egy kis faluba, tényleg nem volt senkinek semmilye de mindenki dolgozott a TSZ elnök volt az első kaszás , A falu felét lebombázták, de nem volt se hajléktalan se munkanélküki de az emberek tisztelték egymást,ha valaki leköpte volna a másikat (ami elképzelhetetlen volt) nem kellett volna oda biróság, de az biztos, nem lett volna eggyetlen ember se aki szóba állt volna vele !

Mert erre nincs semilyen magyarázat ! Ezért kerüli el minden rendes ember nagyon messziről a pártokat meg a "politikát " Ez lenne a politika ?

Demokrácia ?

Igaza volt Teller Edének mikor azt mondta,hogy az emberiség elcsökevényesedése következik !

Nem tudom mire olyan büszkék a sokdiplomás milliárdos politikusaink ? Mert ami itt az elmúlt 25 évben történt azon inkább sirni kellene nekik!

De akkora a feszültség az emberek között, hogy csak idő kérdése mikor robbanik és még most is csak tovább szittyák a feszültséget, mindenki mégse menekülhet külföldre, nagyon elkellene itt már gondolkodni mindenkinek hova teszi az x et !

Törölt felhasználó #3772

2014. 10. 10. 21:37

Nem vagyok egy Tétényi fan, de ez a történet Váczy Istvánnal elkeserítő! Itt tart Esztergom? Ezek az emberek közéleti szerephez juthattak Meggyes idejében és a mostani ciklusban is. Azért ez a jelent vérlázító!

Talán ezért is kellene olyan személy a polgármesteri székbe, aki nyugodt, megfontolt és józan gondolkozású! Aki nem provokatív szemléletű, aki az ellentáboroknál is békét tud teremteni és nem küldi harcba az embereit. Olyan kellene aki alkot és nem csak dumál. Ideje lenne Esztergomnak most már egy irányba menni! 

Köpésmentes Esztergomot kívántok, vagy esernyőt mindenkinek? Ez a kérdés vállaszatok (12.-én)! 

2014. 10. 10. 20:07

A köpő úr egy proli, nem tud uralkodni a zsigerein.

A Fidesz a hvg.hu-n már őt is letagadta:-)

http://hvg.hu/itthon/20141010_Nezzen_kopkodo_fideszes_kepviselot__vide

Még két nap és vége...

2014. 10. 10. 18:26

A köpködésre nincs mentség, mert elég alpári viselkedés. De! azon a helyen pont a kabinetfőnök úrnak videózni egy szabálytalanul parkoló autót, eléggé arcátlan dolog. Hogy másképp ne mondjam: provokáció. 

Miért? Ezért: 

2014. 10. 10. 17:55

A tévedések elkerülése végett- ha valaki nem ismerné- a köpő személy Esztergom-Kertváros részönkormányzat fideszes képviselője.

A nevét nem írnám le, a Szeretgom régebbi olvasói nagyon jól tudják ki az illető. ( Bajusz27 és még sok nicknévvel elég sok bosszúságot okozott Cserép Jánosnak).

Remélem ezek a történetek összefoglalva valamikor napvilágot látnak.

"Most köpött le az úr az utcán." Ez az ember egyáltalán nem úr...

2014. 10. 10. 16:37

Besírok! Szegény kisgyerekek meg a kisfiú az anyós ülésen. Ennyi eszük lenne a felnötteknek? Olyan szép idö van ma mennének inkább lehüteni magukat a Simon Júdára vagy az egomi Simon Júdára.

A csula jelenetröl készül egy szép animgif is vasárnapig?

2014. 10. 10. 15:52

Amikor két igazi egyéniség találkozik... 
Amúgy mi volt a kamerázás oka? Elfoglalták azt a parkolóhelyet, amit rendszeresen a városházi autó szokott használni? 

 

2014. 10. 10. 15:27

Elég nyálas videó.