Esztergomi kommunikáció - a díjnyertes csapat...
Közélet
2009. júl. 9.

<p>Egyre több a nyilvánosságra kerülő botrány Esztergom vezetése körül. Nem is marad visszhang nélkül semmi: a minap egyik legjobban kommunikáló város valódi kommunikációi az alábbi szinvonalon zajlanak:</p>

Idézet Kolumbán úr, a város diplomás önkormányzati képviselője, stabil kommunikátor friss és kultúrált mondanivalójából: " ...Nagy a pampogás a feljáró bontása miatt, DE!! A z illetékes hatóság közben előírta a feljáró rámpa ALATTI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! terület régészeti kutatását is, valamint elsőfokú ( nem jogerős) határozatában a feljáró rámpa BONTÁsÁT. Aki információ hiányos állapotban van, vagy megfizették érte, az meg benyalja a félretájékoztatást és hülyeségeket mond a Magyar Nemzetnek. A kutya ugat, a karaván halad, a Város meg fejlődik...."

Másik dicsőséges darab, érdekes módon azonosítható háttérrel és mondandóval:

Cserép, a diktátor

Írta: Administrator

2009. július 09. csütörtök, 14:25

Rövid hírünk: a diktatorikus ellenzék, a Horváth Misis-NBH-s-Miaveczos-Láposis-Jónásos (lehallgatós-MDF!) szeretgom üzemeltetője, Cserép János megkereste honlapunk kiszolgálóját, ugyan takarítsa le már az internetről tündöklő napocskánkat, az ifjuesztergom.com-ot.

Mint láthatják, nem sikerült.

Mit tetszenek gondolni, miért, hogy ez a besúgó-rágalmazó tetű kérte megszüntetésünk?

Hát, el sem hinnénk, de tényleg így van, azért, mert megsértettük emberi méltóságát.

Kérdeznénk: egy ilyen akció után beszélhetünk-e Cserép méltóságáról? Ugye, hogy nem?

És most hagyjuk is, miket nem írogat össze Cserép maga, meg Bejó haverja, meg Miavecz, meg Jónás (Nemzetbiztonsági Fórum! III/MDF!), meg Láposi, meg a haveri kutyák a szeretgomon mindenkiről, aki nem tetszik nekik. Azokról, akik Esztergomért tesznek. Azokról, akik ha felvesznek egy marék szemetet a földről, nem azért teszik, hogy más arcába vágja, hanem hogy kidobják a kukába.

Na, Cserép, ez szép volt.

Bejó hogy van? És a kis barátnője? Akiről felesége talán még nem tud?

Spártai

Harmadik...negyedik... ötödik...Hídlap...Meggyes az ATV-n...Takács az MTI-nek... sokáig lehetne bíbelődni vele.

Ez itt a városvezetés valódi kommunikációja. Ismert régi mondás szerint: Nade Édes Fiam, hát ezért még a MakkHetesből is kivágnának...

Innen nem. Kívülre bájosan mosolyog - befelé bájtalanul ordenáré hazudozik. A köznek, a köz pénzén, a köz pénzét... Kedves Köz, élvezheted: Tied az ország egyik díjnyertesen kommunikáló önkormányzati csapata: Hajrá Esztergom.

(forrás)