jóga a mindennapi életben - kezdő tanfolyam
2012. 02. 02. 18:00

Szentgyörgymezői Olvasókör

Kezdő jóga – 1. szint

  - Ajánlott mindenkinek, aki már találkozott a jógával és annak is, aki még nem, 15-115 éves korig.

  - A 12 alkalom, alkalmanként 2 órás tanfolyam tartalma: Kíméletes bevezetés a jóga speciális mozgáskultúrájába, ászanák (testgyakorlatok), pránajáma (jóga légzőgyakorlatok), stresszoldó lazítás, koncentrációs gyakorlatok, bevezetés a meditációba – a „Jóga a mindennapi életben"   rendszer szerint, vizsgázott jógaoktatók közreműködésével.

  - A kurzus végére a gyakorlók megtanulnak annyi könnyed, de hatásos jógagyakorlatot, melyek ismeretében saját folyamatos  otthoni gyakorlásukhoz komplett gyakorlatsort  képesek összeállítani. Rendszeres gyakorlás után képessé válnak a „Jóga a mindennapi életben" rendszer további szintjeinek, klasszikus jóga ászanáinak és speciális haladó gyakorlatainak elsajátítására.

  - A mindennapi életben már a kezdő kurzus hatásai is észrevehetők: javuló közérzet, erőnlét fokozódása, energikusabb mozgás, figyelem összpontosítás, tanulási képesség és memória javulása, feszültségek csökkenése.

 - A tanfolyami díj kedvezményesen rendezhető egy összegben, illetve havi bérlet formájában is.

 

További információk:

  •  „Jóga a mindennapi életben” rendszerről: www.joga.org
  • a tanfolyamokról: Szentgyörgymezői Olvasókör (Esztergom, Andrássy u. 23. Tel.: 06/33/413-464-üzenetrögzítős, e-mail: sz.olvasokor@gmail.com)