Nagyapó - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

Nagyapó

Regisztrált:
2007. 09. 28. 12:56
Utolsó belépés:
2010. 10. 18. 17:31

2010. 10. 18. 17:43

Szivemből szóltál!!!!!!!

Ezek a férgek TOMPIKÁVAL AZ ÉLEN!!!! Remélem a képviselői tisztelet díjjat sem veszik fel!!!!!

De hát miért nem húznak el a francba!!!jöjjenek a szavazáson a másodikok és ennyi!!!

Meg van oldva a kérdés és kész,ENNYI!!!!!!

Mi körzetünk nemes képviselője is ivanov úr!-Pénz beszél-/nak/ sem nevezett senkiházi!!! egy sz....r ember,ezt teszi a városért!!,értünk!

Csak a piacon lássam majd köpök egy nagyot,meert csak azt érdemli!! /a róla alkotott vélemény//

2010. 05. 08. 11:02

Igen az a legszebb ebben hogy a MÉLYEN TISZTELT ALPOLGÁR MESTER ÚR!!  IS OT KÖZLEKEDIK A BEHAJTANI TILOS TÁBLA ELLENÉRE!! ÚGY látszik őt sem érdekli az a rendelet amit oly kegyesen hoztak.Ez az eset a héten történt, De látni hogy gyakorlata van ebben.Ő is úgy tartja be a tőrvényeket ahogy a szeretett főnökeMEGGYES TOMPIKA!!!És még ők papolnak a törvényről Elhúzhatnak a büdős na oda!!

A városőrség ruházatáról csak annyit az az egyenruha tövénysértő.A vagyon védelmi törvény kimondja mihez nem szabad hasonlítani egy egyenruhának.Sok idegen rendőrnek nézi őket a ruházatuk alapján.vállap-mint a tiszti iskola elsőéves hallgatóinak egy aranysáv ,igaz nekik sárga,de a hasonlóság nagyaz egyenruházatuk teljesmértékben a rendőri ruhára hasonlít. Meg sok apróság,

Erre is költik a város pénzét de ezekből a jöttment emberekből összeverődött csapat jó pénzért vegetál a városházán.

Adj ezeknek Tamás!! Meg a cigányoknak majd megvédenek ha szorul a hurok!!

 

2008. 04. 09. 8:09

Ha nézted volna az ETV-t láttad volna mennyire megviselte a dolog.Ott vigyorgott mint a tejbetök. Én végig néztem az adást délelött, ha ez velem,vagy mással történik az tuti hogy sirógörcsöt,vagy idegbajt kap. De ö ott sétálgatott és vigyorgott mintha csak egy jó kis szalonna sütésen lenne. De azért a gyújtogatásról irt véleményeddel egyet értek.

2008. 04. 08. 7:07

Elitélhetünk mi mindent ami rossz!! Lövöldözöt ,gyújtogatót de adtól még megtörténnek a dolgok,!! Biztos van olyan aki téged is gyülöl nagyon de még sem gyújt tüzet feletted. Ezek már kemény dolgok ha valamit igy intéznek el.

2008. 04. 08. 6:42

Sok olyan dolog van aminek semmi értelme nincs.De van egy közmondás aki a tűzzel játszik könnyen megégeti magát. Az biztos hogy ilyen dolgot nem szabad csinálni. Ha valaki enyire haragsZik rá miért nem állt elé és vágta volna jó pofán az akkor legalább tiszta munka.szemtöl szembe. De azt is biztosra veszem hogy nem holmi féle csöves gyújtogató csinálta.aZ ILYEN NAGY BULIK MÖGÖTT MINDIG HATALMI ILLETVE PÉNZ VAN. Ez már nem tréfa dolog Most nyilatkozta a rádióban hogy ez sima gyújogatás. És ne valami féle üzenet részére. Aki sok pénz körül forgott érdekes modón mind ezt sajkozta ano Bp lövöldözések,meg egyéb dolgok. És azért fura modón csak kiderül egyszer az ellenkezöje. Hát ilyen világban élünk .SAJNOS!!