rumor control - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

rumor control

Regisztrált:
2014. 09. 19. 11:27
Utolsó belépés:
2014. 10. 17. 15:46

2014. 10. 16. 21:27

Egy dolgot mindenképpen el kell ismerni! Hiába fújtak sokan - még a Fideszben is - György Róbertre, amikor bejelentette, hogy a régi testület tagjai mehetnek a lecsóba és hiába hitetlenkedtek, akiknek ez volt a feladata. Az esztergomi Fidesz valóban teljesen megújult. György Róbert elnöksége alatt, simán hozta a párt az országgyűlési választást Völner Pálnak, az EU választást és Romanek Etelka is megnyerte a választást.
Ez a "régi" Fidesszel nagyon valószínűen nem sikerült volna. Véleményem szerint valahol itt záródott le véglegesen a Meggyes-korszak Esztergomban. Ez a Fidesz már nem az a Fidesz. Bízom benne mihamarabb tudnak majd végre bizonyítani is. 

2014. 10. 13. 8:50

A kabinetfőnök internetes munkássága súlyos százalékokat vitt el Tétényi Éva szavazataiból. 

2014. 10. 13. 8:31

Szerintem pedig Tétényi tett sokat saját megbuktatása érdekében. Ha nem komplett idiótákkal vette volna magát körül, akkor nem ez az eredmény született volna. Ahogy ő mondogatta magáról: "én vagy rendszerhiba vagyok, vagy a jövő". Se nem lett a jövő, se nem volt ő rendszerhiba. Az ő rendszerében volt a hiba. Követőket és rajongókat akart, nem valódi szakembereket. No és ne feledkezzünk meg arról sem, hogy számára egyre fontosabb volt az országos politikai légvárainak építgetése, mint Esztergom. Miből gondolom ezt? Amikor a kampányban már a "városért" szó mellett megjelent a "Tétényi Évával az Országért!" szlogen is, akkor számomra egyértelművé vált, hogy ismét felülkerekedett egykori polgármesterünkben az önmagát Megváltónak aposztrofáló énje. 

2014. 10. 11. 19:53

Hányan is voltak a Tétényi-féle "Függetlenség" napján? ;) Pedig az aztán orrba szájba lett hirdetve.