Fenyvesi Imre - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

Fenyvesi Imre

Regisztrált:
2013. 01. 23. 9:47
Utolsó belépés:
2016. 12. 14. 18:19

2016. 12. 14. 18:25

Ez az elbontás-kiszélesítés szuper ötlet, tetszik! A Pór Antal téri játszótér gyatra kivitelezése miatt vannak kétségeim a majdani munkák minősége miatt, de egyelőre több bennem az öröm, hogy valami történik végre. Lehet tudni, hogy ki(k) készítette a pályázatot és mikor?  

2016. 12. 14. 13:18

Az ördög mindig a részletekben van... Első olvasásra után nekem kevésnek tűnik ez a pénz ennyi mindenre. A Kis Duna sétány közel 2km hosszú, díszburkolattal átépítve, új növényekkel telepítve tényleg szép lehetne, örülnék is neki, főleg autók nélkül. Új csónakház sem fillérekbe kerül. A Meggyes idején sem értettem, hogy miért kell erőltetni egy új gyalogos átjárót a Széchenyi tér és a Kis Duna sétány között, a tér és a sétány most is jól megközelíthető több irányból. Kérdés még lehetne számtalan, talán másoknak lesz is.

Remélem esztergomi cégek lesznek a kivitelezők, nem a Mészáros&Mészáros Kft. Kik, és milyen megbízás alapján készítik a terveket?

 

2016. 11. 18. 7:44

A Kis-Duna sétányon se fogsz sokáig parkolni,ugyanis a 15.sz. alatti üres telken épül rövidesen a járási ügyészség új, földszint+3 emelet méretű székháza. Ma reggel - mint érintett szomszéd - részt veszek a helyszíni bejáráson, ugyancsak kíváncsi vagyok, miért oda kell építeni a várhatóan nagy forgalmat generáló épületet.

A Kis-Duna sétány egyik felét minden eszközzel védik az autóktól, a másik fele gyakorlatilag korlátozás nélkül autózható. Ugyan miért?

2016. 11. 09. 12:16

Ezen a titkos tanácskozáson jól megbeszélhetnék azt is, hogy mikor szándékoznak normális csatornát építtetni a Királyvárosban, hogy az ember hányinger nélkül mehessen ki az utcára. Az idetévedt idegenek arcán látszik a döbbenet, hitetlenkedve menekülnek városnézés helyett. Két éve nem csinálnak semmit, pedig ezt a testületet senki és semmi nem akadáyozza abban, hogy dolgozzanak. Értünk, nekünk.

A transzparencia és a nyilvánosság csak addig fontos, amíg a hölgyek és urak képviselővé nem válnak.

 

2016. 10. 21. 12:30

Egyetértek, nincs mit hozzátenni.