Pelikán- - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

Pelikán-

Regisztrált:
2012. 05. 23. 9:14
Utolsó belépés:
2013. 02. 11. 11:07

2012. 11. 06. 10:47

Az egyéniség minősége az oroszlánéhoz hasonló: az oroszlán egyedül jár.

undefined
A birkák mindig tömegben élnek; abban bíznak, hogy a tömegben otthonra találnak. A tömegben az ember mindig nagyobb biztonságban és védettségben érzi magát. Ha megtámadnak, a tömegben könnyebben megvéded magad. De egyedül? Csak az oroszlánok járnak egyedül. Pedig mindenki oroszlánnak születik, csakhogy a társadalmi beidegződések teljesen átprogramozták az elmédet, és végül birka lesz belőled.

2012. 11. 06. 10:38

"Hogy hová folytak el a hatalmas adóbevételek, az irreális mértékű hitelek, arról határozott sejtéseim vannak."

 

"A számvevőszék megállapításai szerint a mostani helyzet egyik fő oka, hogy az állam a korábbi években jelentős pénzekkel vonult ki a helyhatóságok finanszírozásából, az önkormányzatok feladatai azonban ennek ellenére tovább növekedtek – mondta Domokos László a 180 percben. Működésüket hitellel fedezték a települések, ráadásul kedvező feltételek mellett, hatalmas összegeket vettek fel 20-25 évre, több éves türelmi idővel."

 

http://www.hirado.hu/Hirek/2012/11/06/07/ASZ_elnok_igazsagos_adossagrendezest.aspx

2012. 11. 06. 9:38

"azonban a város tovább finanszírozhatatlan, ha a működési költségeket nem csökkentik"

&

"önkormányzatok kötelező feladatainak ellátását, az arány 2010-re 50 százalék alá süllyedt"

 


 


 


2012. 11. 06. 9:27

"Azt pedig mindannyian jól látjuk, mennyire voltak megalapozottak és rentábilisak ezek a beruházások."

Befejeződtek az elkezdett beruhátások?

pl. ..."A Prímás-sziget illetve Kis-Duna part Lépcsős hídjától a Kossuth hídig tartó szakasza új arculatáról szóló kiállítás megnyitóján elhangzott, a beadott tervmunkák mindegyike tartalmazta a pályázat kiíró szándékát, tudniillik, hogy méltó külsőt kapjon a Prímás-sziget fent említett része. Tétényi Éva, a tervtanács elnöke köszöntőjében elmondta, hogy a tervtanács szakmai ajánlatokat tett a beadott tervpályázatokkal kapcsolatban a városi döntéshozóknak." stb.

http://www.hidlap.hu/news/view/tajepiteszet-a-primas-szigeten


2012. 11. 06. 9:15

"Egyházi vezetők köszöntötték Schweitzer József nyugalmazott országos főrabbit 90. születésnapja alkalmából hétfő este Budapesten.

Erdő Péter bíboros, prímás, esztergom-budapesti érsek egyebek mellett arról beszélt, hogy „fájdalmas és derűs évek lenyomata íródott ebben a kilenc évtizedben hazánk arcára, fájdalmas, szörnyűséges és dicsőséges pillanatok határozták meg a magyarországi zsidóság életét is”.

A katolikus Szent Egyed (Sant' Egidio) közösség rendezvényén a bíboros rámutatott: „azért, amit főrabbi úr munkássága és személyes magatartása jelentett a zsidóság és a kereszténység viszonyában itt, Magyarországon, de nemzetközi vonatkozásban is, mi magunk tartozunk hálaadással és köszönettel”.

 

http://mno.hu/belfold/a-zsoltar-igeje-valosagga-valt-egyhazi-vezetok-koszontottek-schweitzer-jozsefet-1115557