szabadakarat - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

szabadakarat

Regisztrált:
2011. 12. 22. 17:09
Utolsó belépés:
2020. 01. 08. 12:00

2015. 05. 29. 9:57

A hat hónapi fizetés (prémium) pedig a közszférás felmondási idejére járó alapbére. Valószínűleg azért küldték el Önt így (kifizetve ezt az összeget), hogy ne tehessen ott több kárt. Ha Ön azt hitte, hogy ez a kiváló munkája elismeréseként kapta, akkor valószínűleg tévedett. Ha Ön nem jogászdoktor, akkor kérdezzen meg egy jártas embert, ha meg az, akkor lapozgassa szerintem az erre vonatkozó szakirodalmat.

Ön tényleg azt hiszi, hogy ebben a városban csak hülyék vannak?

Nem, nem vagyok Jobbikos, és szimpatizáns sem, de azt ettől függetlenül nehezen emésztem, amikor ilyen módon alázzák az embert, ferdítve az igazságot...

2015. 04. 21. 13:41

Úgy tűnik mégsem jó a járási rendszer és most visszacsinálják, azaz csinálnak valamit, amit majd lehet módosítani... Nekem meggyőződésem, hogy azért keverik a kártyákat mindig újra, hogy senki se érezhesse magát biztonsában sem a falakon belül sem a falakon kívül. További a témában: Kezdő diktátorok kézikönyve, Hogyan tartsd meg a hatalmat c. fejezet.

2014. 11. 20. 14:57

Bocsánatot kérek, Cserép Úr a véleményemért, Önnek tényleg igaza van. Az Ön által említett emberek nem köthetők semmilyen formában a Fideszhez, így alaptalanok voltak a megállapításaim. Valószínűleg egy nem kirekesztő politikai helyzet fog Esztergomban uralkodni a jövőben, és a testület a bizottsági külsős tagok kiválasztásakor alkalmazott szempontok elveit fogja használni minden egyéb intézkedése során. Ezzel minden esztergomi lakos - pártállástól és világnézettől függetlenül - részt vehet majd a közösségünk jobbá tételében.

Sok sikert kívánok a bizottsági tagoknak, a képviselőknek és a polgármester asszonynak, és kívánom, hogy járjanak a megkezdett úton!

2014. 11. 20. 10:40

Kedves Cserép János!

Ha komolyan gondlja a véleményét, és nem csak az történt, hogy urat választott magának és most azt szolgálja, akkor a politikai érzékét csiszolja egy kicsit. Kezdheti Arisztotelész Politikáján vagy Platón Államán is, de akkor olvassa el ezeket a műveket, ne a cítatum.hu-ról szedjen le egyes mondatokat.

Ön magyarázza a magyarázhatatlant. Esztergomban egy dolog történt: nincs szakember a Fideszen kívül. Azt akarja itt velünk megértetni, hogy tényleg ők független civiliek. Ezt tényleg elhiszi?

2014. 11. 19. 22:02

Szerintem is rendben vannak a nevek. A párt logikája kikezdhetetlen (most értettem meg): aki a világnézetéből adódóan a pártválasztásánál nem hozott jó dötést (nem a győztes pártján állt), az valószínűleg a saját szakmájában sem hozza meg a jó döntést, ezért alkalmatlan szakmai munkára. Ellenben a nyertes pártján állók valószínűleg szakmailag is jobb döntéseket hoznak, így nekik van helyük a szakmai bizottságokban.

Ezt a logikát támasztja alá az is, hogy a képviselők a legjobb szakemberek, mert ők szerepelnek a legtöbb bizottságban.

A legsokoldalúbb szakember pedig az, aki a legtöbb bizottságban szerepel.