Vezúvia - Szeretgom.hu

Őket követi

Őt követik

Sajnos senki sem

Vezúvia

Regisztrált:
2011. 01. 23. 17:00
Utolsó belépés:
2017. 04. 02. 19:16

2017. 04. 02. 19:29

Kedves Holdfény!

 

Most már értem a kutyafajtára vonatkozó utalásodat. :) Nem is tudtam, hogy van ilyen kutyafajta.. Nem, én azért vagyok Vezúvia, mert dohányzom és réges-régen egy barátom nevezett el így...

Annyit, hogy az, hogy Bika-Rák vagyok, nem jelent elrendeltséget. Sem a Bika tipikus jellemzőit nem KELL hordoznom, sem a Rákét. Ezek bennem vannak, de pontosan az a jó asztrológiában, hogy segít az önismeretben és abban, hogy tudom, miben tudnék változni, ha akarok. Nos, én annyiban vagyok már csak Bika, hogy valóban két lábbal a földön (is) járok, tehát gyakorlatias vagyok, türelmes, megbízható és kitartó. DE már nem vagyok sem makacs, sem féltékeny, sem haragtartó. Rákságomat tekintve szintén megmaradt, ami jó benne: az érzékenység és az anyaság azon része, hogy gondoskodni akarok sok-sok mindenkiről. De sértődékeny nem vagyok rég, mert ha valaki megbánt vagy rosszat mond rólam, tudom, hogy az nem rólam szól, hanem róla. Ennyire egyszerű. 

És igazi békeharcos lettem, főleg, amióta vegetáriánus voltam 13 évig, 2 éve pedig vegán. Ez az életforma (mert ez nem csak egy táplálkozási mód) még sokkal empatikusabbá, érzékenyebbé tett a sok szörnyűségre, ami a földön történik. 

Nem tudom, mennyit leszek itt, nekem a facebook egyszerűbb, gyorsabb, és a kis zárt csoportunkban tényleg olyan emberek vannak, akikkkel egy platformon állunk. Ott aztán nincs veszekedés, csak derű, támogatás és egymás segítése. Erre nagyon figyelünk. És persze mindenki névvel vállalja önmagát,fotóval, ami nem utolsó előny (és bátorság).

Természetesen tiszteletben tartom mindenki saját, egyéni fejlődési útját ebben az életében, mindenki hitét, meggyőződését, és csak akkor állok le vitatkozni bárkivel, ha látok egy pici szikrát is a nyitottságra benne.

2017. 04. 02. 9:35

Minek az? ;) 

Egyébként én biztosan nem foglak felfedni itt, mert ezennel be is fejezem itteni tevékenységemet. :)

2017. 04. 02. 9:13

Bizony, jó ez a kis csoport, meg tudunk osztani egymással sok mindent: örömöt, bánatot, nehézségeket. És tudjuk segíteni, támogatni egymást. Sőt, még rendezvényeket is szervezünk vegán témában :) 

Úgyhogy tárt karokkal várunk!

2017. 04. 02. 9:01

Akkor jössz a facebook csoportba a vegánok közé? ;)

2017. 04. 02. 8:30

Kedves Holdfény!

Én is emlékszem Rád abból az időből, amikor Ernő bácsival olyan sokat fórumoztunk. Azóta én már csak a facebookon nyomom.. :)

Amúgy nem tudom, Possibilitariant fel tudjuk-e karolni, mert ez rajta múlik, t.i. hogy jelentkezik-e a csoportba. Nickname alapján ugyebár azt sem tudom, kicsoda.. Ha ő akarja, jön. :)

Csak megjegyzem, én is Bika-Rák vagyok.. :)

A kutyafajtára vonatkozó kérdésedet nem értem.. Világosíts fel, kérlek.

Szeretettel üdvözöllek.