látnok - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

látnok

Regisztrált:
2011. 01. 07. 14:02
Utolsó belépés:
2011. 02. 23. 18:09

2011. 02. 16. 19:02

Az hogy saját kézzel írta még nem bizonyiték, de nagyon érdekes  hogy mikor írta? Van egy név Perza Renátó aki csak a gyújtogatás után került képbe, ha pedig az igazolodik be hogy Perzát valamilyen okból már a gyújtogatás elött ismerte a lista készitője bizony felvetödik a kérdés ki is lehet az igazi felbújtó?

2011. 02. 15. 19:12

De lehetne egy nagyobb legális tüntetést szervezni pl: parlament elött sok esztergomi részvételével.

2011. 02. 15. 18:58

Lehet én vagyok csak kiakadva az ügyön, de engem érdekelne milyen titok lengi körül gyümölcs úrat. Mi lehet az oka hogy a fidesz teljes közönnyel nézi végig mit csinál, a listák magukért beszélnek hogy ki és mikor készitette ki fog derülni csak idő kérdése. Ezek a listák bizonyitják hogy kit akart büntetni "valaki" de az se lehet véletlen hogy most a várost bünteti valaki, mert nincs a színpadon. Mi lehet a titok talán valami terhelő dokumentum"hangfelvétel vagy esetleg videófelvétel" ki vagy kik szerepelnek rajta és mi lehet a téma? Jó lenne tudni ha van ilyen titok, de talán több embernek érkdeke fűzödik hogy a titok titok maradjon.

 

2011. 02. 14. 12:26

Sok az átöltöző művész ebben  városban, ime egy példa a soknevű Frenki3.

Frenki3

2011-02-13 21:34:02

Borzasztóan hülyének nézik az embereket Tétényiék. Ugye a céljuk a város vagyonának megkaparintása. Ezt úgy tudják elérni ha döntési helyzetbe kerülnek. Jellemző , tudásukra, azt hitték a polgármester egy személyben az atyaúristen egy városban. Menet közben jöttek rá a nagytudásúak( Miavecz,Nyíri,Cserép,Horváth M, stb) hogy pofára estek. Onnan kezdve elkezdődótt a gyűlölet hadjárata Tétényinek!

Pár gondolat és a képzelet kell  következő történethez.
Mindez a képzelet szüleménye ha a szereplök magukra ismernek az nem álom csak egy tükör.
Van egy fiatalember akit felkérnek hogy kapcsolatrendszerét kihasználva segitsen egy ember "gyümölcs úr" zürös ügyeit nyilvánoságra hozni. Emberünk " takács" szeret nagylábon élni és tartozik egy embernek (pl:összetört autó) "takács" elmondja barátjának "gallér úrnak" milyen nagyszerű üzletett kapott. Gallér úr igazi bűnöző alkat és szeretne minél több pénzt kisajtolni ebből bizniszből, takácsnak van egy nagyon jó barátja "belátó úr" akit nagy nehezen rávesz hogy szervezzen meg egy bűncselekményt.
Minden a helyén a piti bűnözők készen állnak, de gallér úr tesz egy csavart az ügybe, jól bevált gengszter fogás az "áthídalás" mikor a potenciális áldozathoz elmegy a gengszter és elmondja PÉNZÉRT vagy egyébb javakért hogy milyen bajok várnak rá. Sokan elfogadják a segitséget és gazdát cserél az infó,ebben az esetben gallér úr felkeresi gyümölcs úrat és elmondja neki hogy milyen csúnya dolog készül ellene, gyümölcs úr nagyon okos és nem fut a rendörségre hiszen ebből  politikai és üzleti elönyt lehet kovácsolni. Megköszöni az infot és nekilát szervezni, hiszen ő tudja mit csinál hiába furják meg az ablakot! Csináljunk egy céget "ÚJ SZÖVETSÉG"ami a közbisztonág megvédését hivatott szolgálni nem kevés adóforintból és várunk jelre "NEM KRIMINALIZÁLÓ KÖZÉLET--> GYÚJTOGATÁS A START
Ez elég érdekes mint az is hogy belátó úrat meglővik egy rendőri akcióban majd több gondja akad a fogdán és ettől nagyon beteg lesz.
A képzelet nagy játékos de a valóság mint tudjuk übereli a képzeletünk.

2011. 02. 07. 18:19

Lagymatag érdeklődésel a terembe igyekvő kis buci Zoltai olyan okos szerintem ő egy csodagyerek lehetet és már kétéves korában annyi esze volt mint most.