hokuszpok114 - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

hokuszpok114

Regisztrált:
2010. 11. 24. 19:54
Utolsó belépés:
2011. 05. 07. 23:50

2010. 11. 28. 13:51

Hogy őszinte legyek, és tudom, hogy ezért számtalan itt forumozó ismerve véleményüket nekem fog esni, ezt a közleményt elolvasva még mindig az a véleményem, hogy el kellett volna kerülni ezt az eljárást, mert bármennyire is reménykeltő, egy év alatt nem fog helyre jönni a város, és ami a legfontosabb sosem fogja lemosni magáról az "adósságrendezési eljárás" feliratot.

De ez már tulajdonképpen mindegy, mert az Önök által piedesztára emelt polgármester már elindította az eljárást. Kíváncsi vagyok fél év múlva mi lesz ebben a városban, hogyan látják majd az emberek a helyzetet???

2010. 11. 24. 20:02

Nekem az a véleményem, hogy Tétényi Évának mindenféleképpen el kellett volna kerülnie az adósságrendezési eljárást. Ennél rosszabb egy város életében nem történhet, akár melyik szempontból nézzük.

Nyugalomra van szüksége a városnak, nem fenntartható a jelenlegi áldatlan, ingerült állapot. Sem, ami a testületin van, és az sem, ami a téren zajlik. Rossz végig menni a téren csütörtökönként, és nem párthovatartozás kérdése, csak nem szeretem, ha ilyen ordibálás folyik bárhol a városban, főleg ha a téren.

Nyugalom, véleményem szerint ez a kulcsszó!