hokuszpok114 - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

hokuszpok114

Regisztrált:
2010. 11. 24. 19:54
Utolsó belépés:
2011. 05. 07. 23:50

2010. 12. 09. 13:55

Na hát igen, elvégre is nincs most közvilágítás és az kötelező feladat, ilyenkor mi van... És az utak sem voltak rendesen tisztán tartva. Látják/látjátok én mondtam, hogy rossz ötlet ez az adósságrendezési eljárás, mert már most nincs ellátva kötelező feladat, és akkor még az önként vállaltakról nem is beszéltünk...

2010. 12. 05. 1:30

Csak úgy, mint az úszásoktatást sok mindnet csak az év végig fog finanszírozni a város. Én nem szeretnék kötekedni, de azért jöjjünk már rá arra, hogy ez az eljárás nem játék, és igenis óriási hátrányként érinti a várost.

És továbbra sem értek ezzel egyet. És ne haragudjnak az itt fórumozók, de Batyikné testületi ülés levezetési módszere óvatósan szólva is hagy maga után kivetnivalót.

 

2010. 12. 01. 21:58

Én sajnálom a városőröket! Karácsony előtt munka és fizetés nélkül maradni.... nehéz lehet nekik. Azért az ne felejtsük el, hogy ők is családfenntartók, akiknek ételt kell tenniük az asztalra és számlát kell fizetniük!!!

Nos én azért sem tartottam jó ötletnek az adósságrendezési eljárást, mert így 5 hónapig tulajdonképpen fizetésképtelen az önkormányzat a cégek felé, és így a cég vezetők nem tudnak fizetést adni dolgozóiknak, így megszűnnek a cégek. És úgy gondolom a városőrségre szüksége volt Esztergomnak, mert folyamatosan járőröztek és így az emberek nagyobb biztonságban érezték magukat.

2010. 11. 29. 22:19

A saját képviselői programja megvalósításáért fog dolgozni az ekövetkező négy évben.

Nem értem ezzel mi a gond? Minden megválasztott képviselőnek kell SAJÁT program a körzetére külön- külön, és mivel ő megválasztott képviselő és nem listás, ezétr ezzel a mondattal nincs probléma.

Szerintem ennyire nem kéne belekötni minden egyes mondatába az embereknek, mert így tényleg soha nem lesz nyugta Esztergomnak.

2010. 11. 28. 14:21

Ez a politikai játszma része, ezt mindketten tudjuk!!!

És a testületben senki nem értett egyet az adósságrendezési eljárással, amikor erről szavaztak, még a jegyző sem (mármint amikor kifejtette véleményét, mert ugyebár ő nem szavaz).

Csak Tétényi Éva. Szerintem ez azért jelent valamit, mert nemcsak a fidesz mondta, hogy nem!