e-polgár - Szeretgom.hu

Őket követi

Sajnos senki sem

Őt követik

Sajnos senki sem

e-polgár

Regisztrált:
2010. 06. 17. 21:51
Utolsó belépés:
2011. 08. 20. 9:19

2011. 08. 20. 9:23

Kedves Mindenki!

 

Mivel nem találtam alkalmasabb helyet itt teszem fel a kérdést hátha valaki tud érdemben válaszolni. A csütörtöki testületi ülést követően nem látom tisztán hogy pár nap múlva vihetem az Erzsébet királyné úti oviba a gyereket vagy sem? Kálmán képviselő Úr hozzászólásai annyira megkavartak hogy most fogalmam sincs mit szavaztak meg. Ha valki tudja kérem mondja el. Egyébként remek volt a Pál képviselő Úr hozzáállása is a témához mivel a körzetéről van szó is igen "kiállt" az itt élők érdekében!

Köszönettel egy aggódó szülő

2010. 11. 23. 15:36

Kedves Caphtcha!

 

Valóban igazad van hogy esetleg lehetett volna más megoldás. de nem tudom láttál-e már testületi ülés szavazását Esztergomban. Az eredmény szinte mindig 9:4 körül van. Ami azt jelenti tök mindegy ki mit mon és gondol úgy is a Fidesz frakció érvelése a nyerő. Ezzel nehéz szembeszállni, hogy lehet itt "zsarolni"? Ha nem tesz a polgármester lépést akkor marad minden úgy ahogy a F.frakció irányítja és ez ellen nem tud senki keresztbe tenni.

2010. 07. 20. 19:27

Ehhez kapcsolódva én csak azt a pénzt sajnálom, amelyet elköltöttek a Petőfi utca zöldfelületeinek leburkolására. Hogy az kinek az ötlete lehetett???

2010. 06. 18. 10:13

Sajnálatos hogy az elkészített zöldfelületet, ami már bezöldült és csak nyírni kellett volna, egyszerűen szétszedik és leburkolják. Úgy látszik van itt pénz dögivel, de ha már nem tudnak mit csinálni a sok-sok elköltendő lóvéval akkor a most lerakandó térkőburkolatoknak a város egyéb utcáiban jócskán találhattak volna helyet. Az meg hogy nem parkolónak készül valóban egyértelmű, mert a szegély nem változik, de borítékolom hogy ez csak idő kérdése, mert néhány derék autós biztosan annak fogja használni - aki egyébként a zöld fűre lehet hogy nem hajtott volna fel nehogy elsüllyedjen. Hát ennyi ez az egész nagyon szomorú....