Kik lőttek a Kossuth téren '56-ban?
2007. okt. 8.

<p>2007. július 2-a óta keresi a www.esztergom.hu címlapja a választ erre a kérdésre. Tudjuk, hogy a város célja a többnapos turizmus kialakítása és ezt ezzel a kérdéssel (mint a város hivatalos oldalára több mint 3 hónapja címlapra kitett cikkel is bizonyítják) biztosan el fogja érni. Nem hagyott nyugodni a dolog és rákerestem a témára.</p>

A hivatal feltalálta az időgépet. Pontosan és időben tájékoztat mindenről a honlapján. 2007. 07. 02.:

esztergom.hu írta:Az esztergomi Balassa Múzeum könyvtártermében lesz Kéri Edit új könyvének bemutatója június 29-én 18 órakor.

Tehát írhatták volna nyugodtan azt is, hogy "néhány nappal ezelőtt lesz"... de nem is ez a lényeg. Eltelt 3 hónap és még mindig a címlapon virít a téma. Fogékonyak a turisták erre.

Tegyük fel szegény német nyugdíjas meg szeretne tudni valamit Esztergomról, azonnal arra fog rákeresni, hogy vajon Kik lőttek a Kossuth téren '56-ban!

Nem hagyott nyugodni a téma, most már érdekel... kik azok akik lőttek? Kik azok akiknek köszönhetően már három hónapja címlapra tették ezt a hírt?

A www.esztergom.hu mellett számos neves sajtóorgánum is foglalkozott a dologgal, csak példaként említeném a kuruc.info és a polgárinfo.hu weboldalt.

Nem akarom túl bő lére ereszteni a dolgot, csak egyetlen egy mondatot idézek az MVSZ Sajtószolgálatának könyvismertetőjéből:

Ezer élet kioltására Gyurcsány feleségének nagyapja, Apró Antal adta a parancsot

Ezután a leleplezés után remélem lekerül a város hivatalos honlapjáról a cikk, mert mindent elmondtam a témáról.

Akit mégis bővebben érdekelne a dolog az tegye be a könyvet a tarsolyába! a Magyar Menedék Könyvesházban ( http://www.magyarmenedek.com/index.php?I D_TERMEK=1065 ), vagy olvasson utánna a

kuruc.info vagy www.polgarinfo.hu oldalakon!

(forrás)