Sodródás (mozifilm)
2018. 07. 12. 20:00

Rendezö: Baltasar Kormákur  •  Forgatókönyv: David Branson Smith, Aaron Kandell, Jordan Kandell  •  Szereplők: Shailene Woodley Sam Claflin Jeffrey Thomas E

A vagány és talpraesett Tamit (Shailene Woodley) kalandvágya a festői Tahitire csábítja, ahol megismerkedik a szenvedélyes vitorlázóval, Richarddal (Sam Claflin). A két szabad szellem egymásba szeret, és együtt vágnak neki a végtelen Csendes-óceánnak, hogy eljuttassanak egy hajót Kaliforniába. Nem is sejtik, hogy minden idők egyik legpusztítóbb hurrikánja felé tartanak, amely hamarosan irtózatos erővel csap le rájuk. Amikor Tami magához tér, a hajót romokban, Richardot pedig súlyos állapotban találja. A semmi közepén, egyes-egyedül önmagára utalva a fiatal nőnek minden bátorságára és lelkierejére szüksége van, hogy életben maradjon és megmenthesse a férfit, akit szeret.

Az Everest rendezőjének filmje megtörtént eseményeken alapul, amelyben a Beavatott-sorozat és a Csillagainkban a hiba női főszereplője, Shailene Woodley és a Mielőtt megismertelek valamint Az éhezők viadala sztárja, Sam Claflin mutatja meg az emberi lélek és a szerelem mindent elsöprő erejét, lélegzetelállítóan szép környezetben.