Deadpool 2 mozifilm
2018. 05. 18. 19:00

Nem lesz rá egyedül...

Rendezö: David Leitch  •  Kamera: Jonathan Sela  •  Zene: Tyler Bates  •  Szereplők: Ryan Reynolds, Josh Brolin, Brianna Hildebrand, Terry Crews, Stefan Kapicic, Zazie Beetz, Karan Soni, Morena Baccarin, T.J. Miller, Eddie Marsan, Jack Kesy, Leslie Uggams, Julian Dennison, Hayley Sales, Luke Roessler, Scott Vickaryous

Miután túlél egy csaknem halálos kimenetelű találkozást egy tehénnel, az eltorzult ábrázatú büfés szakács (Wade Wilson) azon fáradozik, hogy beteljesítve álmát ő legyen varázslatos városának legszexibb pultosa, s közben azzal is kénytelen megbarátkozni, hogy elveszítette ízl(el)ését. Hogy ismét megfűszerezze életét, no meg hogy szert tegyen egy fluxuskondenzátorra, Wade nindzsákkal, a jakuzával és pár szexuálisan túlfűtött kutyával is megbirkózik. Beutazza a világot, s közben felfedezi a család, a barátság és az íz(le)lés fontosságát - s így újra ínyére lesz a kalandozás, sőt még a Világ Legjobb Szeretőjének járó, áhított bögrét is kiérdemli.

De a viccet félretéve: A Marvel pergő nyelvű zsoldos arca megint itt van! Nagyobb, jobb és alkalmasint gatyátlanabb mint eddig bármikor. Mikor egy szuperkatona érkezik gyilkos küldetéssel, Deadpool rákényszerül, hogy olyasmikre legyen tekintettel, mint a barátság, a család, és arra, hogy mit is jelent tulajdonképpen hősnek lenni – s mindeközben ötven árnyalatúra rúgja a szürke hátsókat. Merthogy: ha az ember a jóért harcol, időnként be kell piszkolnia a kezét.