Együttműködés a Szeretgom és a Nyomtass Te Is között
Közélet
2018. márc. 4.

<p>A "<a href="http://nyomtassteis.hu/">Nyomtassteis"</a> <span>olyan az országban zajló eseményeket, híreket közöl, amelyeket a kormány inkább elhallgatna, pedig mindenkinek fontos lenne tudnia róla. Lényegében a nyolcvanas évek Szamizdat mozgalmát élesztette újra L. László János és csapata, akikkel a mai napon Esztergomban a jövőbeli együttműködésről állapodott meg Cserép János a Szeretgom.hu nevében.</span></p>

Az új szamizdat alapvetése, hogy van még néhány független újság és hírportál, amelyek tisztességesen elvégzik a munkájukat, csakhogy ezeket sok esetben nem olvassák elegen. A Nyomtassteis kezdeményezés segítségével azonban sokakhoz eljuttathatják az általuk előállított értékes tartalmakat. A legfontosabb írásokat lerövidítve, közérthetővé téve egy A/4-es lap két oldalára helyezik el. Ezt a lapot félbehajtva egy újság formátumú kis kiadványt kapunk.

Az aktuális lapszámok a nyomtassteis.hu internetes oldalról tölthetőek le. Aki úgy gondolja, hogy ezekről a hírekről másoknak is értesülniük kell, annak csak annyi dolga van, hogy több példányban kinyomtatja, lefénymásolja, és tovább terjeszti.

A nyomtassteis kezdeményezés egyetlen esetben működik: ha elegen vagyunk, akik tényleg nyomtatnak és terjesztik is ezt a kis újságot. Bárki csatlakozhat kicsiben és nagyban is, lehetőségei, ereje szerint.

A Szeretgom.hu a mai naptól csatlakozott a nyomtassteis.hu szerveződéshez: honlapunk nyitólapjáról közvetlen hivatkozás mutat a szamizdatra, és részt fogunk venni az újság nyomtatásában, terjesztésében is.

A Szeretgom.hu a partnerség keretében minden lapszámból több ezer példányt fog nyomtatni és terjeszteni Esztergom környékén annak érdekében, hogy a csak a Fidesz propaganda által uralt kistelepülésekre is eljusson a szabadság hangja. Ehhez minden önkéntes segítséget elfogadunk. Ha van kapacitásod akár csak néhány száz példányban terjeszteni az újságot a környékbeli településeken, keress minket az Impresszumban olvasható elérhetőségeken!

(forrás)