Szeretgom-revitalizáció

2017.03.14. 10:41

Lett egy olyan ötletünk, hogy hirdetünk nektek egy "játékot". Minden hónapban az a felhasználó, aki a legolvasottabb cikket küldi be az oldalra, kap 10 ezer forintot. Írhat bármiről, ami Esztergommal kapcsolatos. Ha valaki csak fényképeket rak ki néhány mondattal egyetemben, amit viszont megnéz sokezer ember az is ér. 

Az olvasottságot a Google Analytics számai alapján fogjuk meghatározni. Ha azt látjuk, hogy valamelyik cikket egy IP címről gyakran újratöltögetve valaki etikailag erősen megkérdőjelezhető módon "olvassa", előfordulhat, hogy diszkvalifikálunk. Nincs sorsolás, nincs semmi szerencsejáték vetülete a dolognak: szimplán aki a legolvasottabb cikket tudja összehozni, az kapja a hónap végén a pénzt (természetesen az adóvonzatát a történetnek mi álljuk). 

Cikket írni regisztráció/belépés után lehet: ha a profil lapodon bejelölöd, hogy "a portálon nem a beceneveddel, hanem a valódi neveddel szeretél látszani" akkor jóváhagyási kör nélkül egyből kint van az interneten az, amit írtál.

A felhasználási feltételekbe és moderálási elvekbe ütköző tartalmakat természetesen a továbbiakban is figyeljük és eltávolítjuk.

Még nincsenek kommentek :(
Felhasználási feltételek és adatvédelmi nyilatkozat | Moderálási alapelvek | Médiaajánlat | Impresszum