30 millió forintot nyert az esztergomi kórház, elhárult az utolsó akadály is az egyéni tálcás beteg élelmezés újraindítása elől

2017.01.05. 13:55

A Vaszary Kolos Kórház sajtóközleménye.

Sajtóközlemény

Örömmel tájékoztatjuk a kedves Polgárokat, hogy a kórház-konszolidáció részeként pályázható 15 milliárd forintból az esztergomi Vaszary Kolos Kórház 30 millió forintot nyert el mosogatógép beszerzésére.

A készülék azért szükséges, mivel a Hungast Zrt. levonulását követően üresen maradt tálalókonyhánk felszereléséhez, az egyéni tálcás beteg élelmezés újraindításához ez az utolsó lépés hiányzott. A készülék üzembe helyezését követően az eddig alkalmazott egyszer-használatos műanyagedények kiváltódnak, amellyel kb. havi 1,5 millió forintos megtakarítást érhetünk el. A készülék közbeszerzési eljárás keretén belül kerül megvásárlásra.

A Kórházvezetés

A kórház honlapja: www.vaszary.hu

2017.01.16. 2:00

Kedves Strázsa!

Úgy gondolom, Te itt valamit félreértettél!
A másfél millán nem lesz eldobható edények vásárlása, én úgy értettem, hogy ez megtakarítódik az új mosogatógép vásárlásával.


Egyébként az iskolai konyháknál is, ha jól tudom, rég előírás a mosogatógép megléte.
Úgy hogy ebből új munkahely aligha lehetne...


2017.01.15. 18:18

Azt az 1.5 millió havi kiadást eldobható környezetszennyező edények helyett nem lett volna célszerűbb munkahely teremtésre fordítani? Havi 1.5 millióért 1-2 ember biztosan szívesen vállalta volna a mosogatást.

Felhasználási feltételek és adatvédelmi nyilatkozat | Moderálási alapelvek | Médiaajánlat | Impresszum