Ezrek és ezrek hallgatják az új esztergomi városhimnuszt, amely a bombasztikus érdeklődés ellenére mégis megosztja a közösséget. Önnek mi a véleménye?

Ezrek és ezrek hallgatják az új esztergomi városhimnuszt, amely a bombasztikus érdeklődés ellenére mégis megosztja a közösséget. Önnek mi a véleménye?

2017.01.04. 15:42

IDE kattintva indul a dal.

3 nap alatt 8500 megtekintés. 

Válasz Szavazatok
Újabb koporsószeg a reményteljes városmarketing koporsójába. Érzem, hogy küszöbön az apokalipszis.
17%
Gyermeteg szöveg, egy olyan városban, amelynek Babits Mihálya is volt egyszer. Ráadásul idén Babits Emlékév volt.
83%
Csillagos ötös a rendezőnek és a Városvezetésnek. Repesve várom a klipet is. Sőt, szeretnék benne szerepelni is! Hol lehet jelentkezni?
0%
Szerintem szuper, nem értem a fanyalgókat.
0%
Nekem annyira tetszik, hogy aláírásgyűjtésbe kezdek: a fél ötös tárogató mellett ezt is bömböltethetnék néha városszerte. Az Esztergomi iskolákban minden ünnepség elején is szólhatna.
0%

2017.01.20. 22:45

A Szeretgommal a fő terv jelenleg az, hogy megpróbáljuk átalakítani az oldalt egy részben a város iránt kívülről érdeklődőknek szolgáltató (turisták, ideköltözést fontolgatók, itt beruházást fontolgatól) információs portállá. Nagy előnye lenne, hogy nem igényel napi frissítést, illetve nagyobb közönség lehet nyitott egy ilyen oldal iránt - nem kell "versenyezni" öt másik helyi híroldallal azon, hogy hol olvassák el az emberek ugyanazt a 3 "hírt". 

2017.01.20. 14:57

A Szeretgom kritika topikban írtam le, 6-án:

 
2017.01.06. 14:11

Az a nagy helyzet, hogy hírszerkesztő kollégánk jövő héttől már nem a hírszerkesztő kollégánk, mivel szintet lépett és elhagyott minket egy budapesti médiatermék irányába. Ennek eredményeképpen a Szeretgomon a következő időszakban valószinűleg nem nagyon lesznek általunk kipakolt friss tartalmak amíg nem pótoljuk fájó hiányát. A dolog nem hirtelen történt, tavaly ősz óta jelezte, hogy elmenne és aktívan keres másik pozíciót - ezen tevékenység gyümölcse ez az állapot. Persze elkezdhettem volna keresni helyette mást, de az az igazság, hogy az oldal büdzséjében is talán még 1-2 havi működésnyi fedezet volt csak benne, több nem, ilyen alapon meg nem szívesen veszek fel valakit csak azért, hogy esetleg két hónappal később elküldjem.

Ha valaki érdekelt abban, hogy az oldal tovább működjön, és hajlandó finanszírozni akár csak részben az ehhez szükséges hírszerkesztői munkahely költségeit, nyugodtan keressen meg e-mailben."

 

Bejó amúgy ennek apropóján indított is egy új esztergomi oldalt: http://www.igom.hu néven. 

2017.01.20. 8:59

Kedves János!

 

Eddig igazán az egyetlen fórum volt ahol naprakészen tudtam tájékozódni Esztergom dolgairól.

Vagy én állítottam el valamit, vagy megváltozott a felület, de most nem tudok új, friss hírt találni.

 

Mi ennek az oka, vagy csak én vagyok béna?

 

2017.01.08. 17:10

Köszönöm a korrekt választ!

2017.01.07. 21:02

Ez még abból az időszakból maradt így, amikor az oldal folyamatosan írta, hogy ki van épp belépve, és ha valaki figyelte (márpedig a városháza figyelte), hogy ki van bent és hogyan változnak a számok, abból lehetett profilozni. Nem kell ezeket a szavazásokat ennyire komolyan venni egyébként. Ha valaki közvéleményt akar kutatni, ott a Századvég, nagy esztergomi rutinnal 2 milláért megcsinálják. Ez csak játék.

 

2017.01.07. 12:35

Ha valamit utálok akkor az, ha szavazásnál %-ban jelzik csak az eredményt! Ekkor ugyanis nem derül ki, hogy hányan vettek részt a szavazáson.

Ezt azok alkalmazzák akiknek a szavazásán szégyenletesen kevesen vesznek részt, és nem kívánják magukat égetni.

Miért titok az, hogy hányan szavaztak???

Felhasználási feltételek és adatvédelmi nyilatkozat | Moderálási alapelvek | Médiaajánlat | Impresszum