Srácok, lányok, apukák, anyukák, nagyapák és nagymamák, október 8-án eljönnétek egy garázsvásárba, hogy segítsetek egy esztergomi kislánynak?
Kultúra
2016. szept. 27.

<p>Lencsit 19 hónaposan rosszindulatú daganatos betegséggel diagnosztizálták. A szülők és a gyerkőc is harcol, viszont a család anyagilag kimerült. Ezért gondoltak egy nagyot, október 8-án garázsvásárt rendeznek, ahol ti is hozzájárulhattok a kislány gyógyulásához.</p>

Lencsinél májusban észlelték a betegséget, a családtagok pedig folyamatosan azon van, hogy kislányuknak mindent megadjanak, ami a gyógyuláshoz szükséges. Sajnos anyagilag nagyon nehezen bírják, ezért úgy gondolták, hogy a régóta dédelgetett, és kismilló emlékkel velük élő gyermekholmikon, játékokon és baba felszereléseken is túladnak.

Mindent néhány száz forintért kínálnak majd a Dobozi utca 8. (Baby Club udvara) szám alatt tartandó garázsvásáron, október 8-án 10 és 15 óra között.

Aki eljön, 0-13 éves korig talál lányos és fiús holmikat is.

A család arra kér titeket, hogy gyertek el, nézzetek körül, és ha tudtok, akkor anyagilag is segítsetek. A támogatásokat pedig előre is köszönik.

(forrás)