Ismét mozgásba lendül a város! - II. Sarpi Dorog Városfutás

Ismét mozgásba lendül a város! - II. Sarpi Dorog Városfutás

2016.09.08. 13:02

Családoknak és baráti társaságoknak egyaránt élvezetes és emlékezetes élményt ígér a szeptember 17-re, szombatra meghirdetett dorogi tömegsport program. A rendezvény szervezői minden korosztályra gondoltak: az óvodásoktól az érettségiző fiatalokig, unokáktól a nagyszülőkig mindenkinek jut hely a startvonalon.  A 300 méterestől egészen a 7km-esig mindenki kiválaszthatja a neki legmegfelelőbb futótávot.

Fottó: DorogiSport/Facebook

A reggel kilenctől kezdődő programban lesz sulisprint futás, városi utcai futóverseny, de ezen a napon kerül sor a HUNfoglalás Challange elnevezésű extrém akadályfutásra is. Két helyszínen – a Buzánszky Jenő Labdarúgó Stadionban, illetve az Öböl Music Beach területén - és hat távon zajlanak majd a küzdelmek, amelyekre szeptember 9-én, péntek 15 óráig várják az online nevezéseket. Természetesen a helyszínen, a versenyek napján is lehet jelentkezni a kiválasztott távokra.

Természetesen nem csak a dorogiak és a város környékén élők vehetnek részt a programokon, hanem bárki, bárhonnan jelentkezhet a nem mindennapi sporteseményre, amely kiváló szabadidős programnak ígérkezik mindenki számára, akárhonnan is érkezzék.

A szervezők mindenre gondoltak: hangulatos kiegészítő programok, frissítő csomagok, orvosi szolgálat, biztonságos parkolási lehetőség, kulturált öltözők garantálják, hogy aki eljön, semmire se legyen gondja, és maradéktalanul élvezhesse ezt a kihagyhatatlanul eseménydús sportszombatot.

A részletekről, a nevezési lehetőségekről és minden másról a www.dorogisport.hu internetes oldalon kaphat felvilágosítást. Ha pedig valamit nem talál, a kérdéseit pedig a sportiroda@dorog.hu küldheti el.

Klikkeljen, kérdezzen, aztán elő a sportcipőt és jöjjön! A szervezők Önt is várják!

Még nincsenek kommentek :(