Bemutatkozik a Portobello Wellness és Yacht Hotel
Gazdaság
2016. júl. 26.

<p>Esztergomban először a Szeretgomon láthatnak képeket a város új szállodájának belső tereiről. A turizmussal foglalkozó szakemberek egybehangzó véleménye szerint úgy hiányzott ez a hotel a városnak, mint egy falat kenyér. Mindenki sokat vár tőle, ezért ideje, hogy kicsit közelebb hozzuk a komplexumot a város lakóihoz.</p>

A hotel július elsejétől várja vendégeit. 95 szobájával és tematikus lakosztályaival biztosítja a kényelmet a látogatóknak. Többek között Hawaii, Bali és Japán hangulatvilágába is belekóstolhatunk a lakosztályok révén.

 

Közben pedig széles, színes és stílusosan díszített folyosókon csalinkázhatunk, illetve akár át is mehetünk a szomszédos Aquasziget Élményfürdőbe, hiszen a két épületet fedett híd köti össze. A vendégek kényelmes és biztonságos parkolása érdekében a szálloda alatt mélygarázs, az épület mellett pedig ingyenes parkolási lehetőség áll rendelkezésre. 

Az emeletenként kialakított nagy lakosztályok ablakaiból gyönyörű kilátás nyílik az Aquasziget Élményfürdőre és a Bazilikára is. A hotel legfelső szintjén kialakított exkluzív tárgyaló csodálatos panorámát ígér a vezetői tárgyalásokra, zártkörű vállalati eszmecserékre érkezőknek.

A Portobello Hotel családbarát szálloda révén a kicsik szórakoztatására is figyel. Óriási játszószoba és animációs programok várják az apróságokat.

A Gesztenye fasorra nyíló teraszra és a hotel nemzetközi ízeket felvonultató konyhájára nemcsak a szálloda vendégeit várják, hanem az esztergomiakat is.

Cím és elérhetőségek:

Portobello Wellness és Yacht Hotel

2500 Esztergom, Táncsics Mihály utca 5.

info@portobello.hu

www.portobello.hu

(forrás)