Sürgős ügyek napirenden, mégis elmaradt a testületi
Közélet
2016. júl. 21.

<p style="margin: 0cm 0cm 8pt;">Töredezik a frakció. Csupán négy képviselő jelent meg a Városházán 9 órakor. Tordainé Vida Katalin, Tóth Tamás, Bánhidy László és a polgármester, Romanek Etelka hiába várták a többieket, hogy határozatképes legyen a grémium.<span></span></p>

Az ülést megelőzően a Szeretgomon is megjelent egy híradás, miszerint az esztergom.hu-ra még az ülést megelőzően fél nappal sem kerültek fel az előterjesztések. Így az egy dolog, hogy mi nehezen tudtunk volna felkészülni a testületire, de önök sem juthattak hozzá az információkhoz.

Esztergom információra éhes népe tehát tájékoztatás nélkül maradt. A képviselők viszont időben megkapták az előterjesztések anyagát – mondta az ülés elején Romanek Etelka. Szerencsés Gergely, Erős Gábor, Sasvári Viktor, Sztojka Lajos, Alberti Péter és Nyíri Attila közben írásban jelezték, hogy nem tudnak megjelenni a július 21-i rendkívüli testületin.

A grémium végül határozatképtelen maradt. Július 29-ére pedig újabb rendkívüli testületit hirdettek meg, miközben a napirendi pontok anyagai még most sincsenek fent az oldalon. Reméljük, jövő hétre már megszűnnek a kommunikációs akadályok, és mi is tájékoztathatjuk majd önöket az önöket érintő dolgokról.

(forrás)