Javult városunk láthatósága: hosszú évek után újra van turisztikai térképünk

Javult városunk láthatósága: hosszú évek után újra van turisztikai térképünk

2016. 07. 19. 16:33

Szeretgomon, városi fórumokon, kommentekben már hosszú ideje visszatérő kérdés: a város miért nem figyel oda jobban a turisták tájékoztatására, az önkormányzat miért nem gondoskodik új információs eszközökről? Egyetlen hibákkal telezsúfolt térképet leszámítva a városvezetés részéről nem érkezett reakció a felvetésekre, léptek viszont az esztergomi vállalkozók, és ütős válasszal rukkoltak elő. Megszületett az új esztergomi turisztikai térkép.

Minden fronton hiánycikk az információ Esztergomban. Nemcsak a turisták nem tudják, hogy mit keressenek nálunk, de az esztergomi polgár is nehezen jut hozzá a szükséges tudnivalókhoz a mindennapokban.

Elég, ha csak átfutja a városi újságot. Szegénységi bizonyítványunk kézzel lapozható.

A vállalkozók jóvoltából viszont turistáink már hozzájuthatnak a városnézéshez elengedhetetlen Esztergom térképhez.

Kompakt, elfér a zsebben, ugyanakkor - a teljesség igénye nélkül - a legfontosabb információkat is tartalmazza az új kézbe vehető várostérkép, amelynek hátoldalán a projektben résztvevő vállalkozások is bemutatkozhatnak. A dizájnt és a gyártást a FaroWorks intézte.

A térképek megtalálhatók minden frekventált ponton: múzeumokban, a Bazilikában és a Várban, szállásadóknál, gasztronómiai egységekben, benzinkutakon, a vasút- és a buszvégállomáson, hírlapárusoknál, ajándékboltokban és a kisvonatokon is.

A térkép messze nem hibátlan, de a szerkesztők ígérik, hogy a következő kiadás már karcolni fogja a tökéletességet. A rengeteg pozitív visszajelzésen felbuzdulva pedig már a következő kiadáson törik a fejüket.

A kiadványba a hello@faroworks.hu címen várják a jelentkezéseket és a javaslatokat is.

Eredeti méret

2016. 07. 19. 21:28

"A térkép messze nem hibátlan (..)"

Bizony, nem az. Csak első blikkre: a térképeken mindig felül van az észak, és szerencsétlen Pór Antalnak megint nem sikerült eltalálni a nevét.

 

 

2016. 07. 19. 20:05

  Most már / csak / az utca névtáblákat kell, az önk. - nak helyre tenni !! Mivel ezt  már többször  megigéték az éppen felelös város vezetök , - de ezt sem sikerült még realizálni !!!