Tankcsapda, Caramel, Ladánybene és Deák Bill a Szent István Napi Zenei Fesztiválon Esztergomban

Tankcsapda, Caramel, Ladánybene és Deák Bill a Szent István Napi Zenei Fesztiválon Esztergomban

2016. 08. 08. 15:15

Sztárfellépők, remek koncertek, fergeteges hangulat 2016-ban is a leghíresebb esztergomi ünnepén és keresztyén hazánk születésének évfordulóján!

A 2016-os Szent István Napi Zenei Fesztivál  összeállításánál a szervezők arra törekedtek, hogy mindenki megtalálja az elvárásainak, szórakozási szokásainak leginkább megfelelő programot és a hagyományok őrzése mellett valami újat, pezsdítőt hozzunk az esztergomi életbe. Méltán népszerű zenekarok, énekesek, előadók széles palettája biztosítja a  szórakozási lehetőséget a kulturális programok mellett a fesztivál alatt.

Szent István Napi Zenei Fesztivál alkalmával ellátogat Esztergomba a Fonogramm-díjas kiváló énekes Caramel augusztus 12-án, akit a TheRugó zenekar fog követni. Caramel koncertet másnap, augusztus 14-én követi a Fesztiválszigeten évek óta óriási koncertet adó Tankcsapda, akik idén is fergeteges élményt ígérnek. Augusztusz 19 és 20-án folytatódnak majd tovább a programok, amikor reggie kedvelőit kényezteti el a Ladánybene27, majd augusztus 20-án a Rock&Roller zenekar, a Tunyogi Péter emlékzenekar, Deák Bill Gyula és AZENEkar fog a húrok közé csapni.

Minden program és fellépő megtalálható a Fesztivál honlapján. Online jegyvásárlásért pedig kattintson IDE.

Még nincsenek kommentek :(