Közelebb jön Esztergomhoz az ország legnagyobb könyvtára

Közelebb jön Esztergomhoz az ország legnagyobb könyvtára

2016. 07. 08. 14:24

A tegnapi Kormányinfón Lázár János jelentette be, hogy nagyszabású épületegyüttest kaphat Piliscsabán az Országos Széchényi Könyvtár (OSZK).

A Miniszterelnökséget vezető miniszter csütörtöki sajtótájékoztatóján hangzott el, hogy az ország könyvtárának Piliscsabán biztosítanak új raktárépületet. Közben az OSZK főépületét felújítják, és a 21. század elvárásaihoz igazítják az elkövetkező években, erre pedig hamarosan tervpályázatot is kiírnak.

2016. 07. 08. 16:42

Hát ennek annyira örülök,hogy a könyvtár Pilicsabán kap egy vadonétás új épület komplekszumot és közelebb kerül Estergomhoz !! Miért nem a " király város " kapja ezta"  meg tiszteltetést ???? Ja mejd elfelejtettem,hogy Piliscsabának mekkora TÖRTÉNELMI MÚLTJA VAN !!!  

Más téma : miért nem törli már valaki az Esztergom Hotel szállás ajánlatát, - mivel már több éve nem müködik és csak alkalom szerü munkás szálló két lakják le " a dolgozó turisták " !!! Hát kérem tisztelettel, kellene jelezni a renszer gazda, v. a " Bálint gazda részére,hogy afent nevezett objektum már " működés képtelen " a vendégek fogadására !!!