Bojler-tolvajt fogtak a rendőrök
Bulvár
2016. jún. 27.

<p style="text-align: justify;">Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei 2016. június 24-én igazoltatás során fogtak el egy tokodi férfit, akinek a kocsijában ismeretlen eredetű kesztyűk, fogók, akkumulátor, bojler, csavarhúzó és elvágott réz kábelek voltak.</p>

Az Esztergomi Rendőrkapitányság járőrei 2016. június 24-én 13 óra 30 perckor a városban ellenőriztek egy gépjárművet. A rendőrök megállapították, hogy a jármű műszaki érvényessége és a 46 éves tokodi férfi vezetői engedélye is lejárt, ezért ellene szabálysértési eljárását kezdeményeztek. A személygépkocsi átvizsgálásakor a csomag és utasterében különféle tárgyak – kesztyűk, fogók, akkumulátor, bojler, csavarhúzó, elvágott réz kábelek - voltak.

 A férfi a rendőröknek nem tudott pontos magyarázatot adni a tárgyak származásáról, ezért őt az Esztergomi Rendőrkapitányságra előállították. A nyomozók megállapították, hogy a gépjárműben talált tárgyak bűncselekményekből származnak, majd azokat lefoglalták.

 Az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya a 46 éves tokodi férfi ellen - szabadlábon hagyása mellett - lopás bűntett elkövetése miatt folytat eljárást. A tettest gyanúsítottként kihallgatták, aki beismerő vallomást tett.  

 //police.hu

(forrás)