Felismeri a bankkártyatolvajt?
Bulvár
2016. jún. 3.

<p style="text-align: justify;">Az Esztergomi Rendőrkapitányság a lakosság segítségét kéri annak a férfinak a felkutatásában, aki április 29-én egy eltulajdonított bankkártyával vett fel pénzt egy ATM-ből.</p>

Az Esztergomi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya készpénz-helyettesítő fizetési eszközzel visszaélés vétség elkövetése miatt folytat eljárást ismeretlen tettes ellen. A rendelkezésre álló adatok szerint az ezidáig ismeretlen férfi 2016. április 29-én, a sértett által elhagyott pénztárcáját jogtalanul elsajátította, majd a benne lévő bankkártyát jogtalanul használta.

 A bűncselekmény elkövetőjét a pénzkiadó automata biztonsági kamerája rögzítette.

Az Esztergomi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06/34-517-777-es telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, vagy írjon a komarommrfk@komarom.police.hu  e-mail címre.

(forrás)