Eltűnik a sötétség a Fürdő-kanyarból

Eltűnik a sötétség a Fürdő-kanyarból

2016. 06. 02. 13:49

A héten elkezdődtek a világítási problémákat orvosoló munkálatok a Fürdő-kanyarban.

Ahogyan közel két hónapja, akkor még csak tervezési fázisban lévő munkálatokról írtuk: "a munkagödör egy szakaszának kiásása után az E-On munkásait értesítik, és még aznap, vagy másnap délelőtt a kábelszerelési munkálatokat is elvégzik majd. Így a munkagödör egy napnál tovább egyik szakaszon sem marad nyitva."

És tényleg így van: A Fürdőszálló előtti szakaszt hétfőn kiásták, pár napig szorgoskodtak benne a villanyszerelő szakemberek, a mai napon pedig helyre is állították a járdát. A nemrégiben felújításon átesett Czuczor Gergely utca bejáratánál is zajlott a villanyszerelés, ami után tökéletes állapotban kerültek vissza a helyükre a kiszedett kockakövek.

2016. 06. 03. 14:48

Igen, értem a büszke kijelentést, hogy íme, MÁR VISSZA IS CSINÁLTUK, de bevallom, nekem megkeseredett a szám íze, látván ezt a (tegnapelőtt elkészítettük, tegnap felbontottuk, és ma, megint elkészítettük)-megoldást. :-((

Teljes mértékben egyetértek. Nyilván jóval többe kerül a munka ily módon, az adófizető polgárok pénzének pazarlása és mint általában felelős nincs. Sőt örömhír hogy milyen gyorsan megcsinálták. Sok évvel ez előtt amikor csatornázták az Árok utcát, az egyik házba vezető lefolyóba nem ment le a víz. Fel kellett bontani a burkolatot az utcán, aztán kiderült miután lefektették a házba vezető csonkot, valami más vezetéket vittek keresztbe, nem alatta, vagy fölötte vitték, hanem széttörték a lefolyó csövet, mert útba volt. Kórkép a rendszerről.

2016. 06. 02. 20:45

Már két napja morgolódok magamba, de lebeszéltem magamat az írásról, és lám, mit olvasok:  "Ahogyan közel két hónapja, akkor még csak tervezési fázisban lévő munkálatokról írtuk:" 
Ha  már két hónapja "tervezik" a munkát, mily nagy találmány lett volna, a Cuczor utca felújítóival felvenni a kapcsolatot, és betenni azt az átkozott csövet, amiért az egy hónapja elkészült munkát a napokban feltörték. Igen, értem a büszke kijelentést, hogy íme, MÁR VISSZA IS CSINÁLTUK, de bevallom, nekem megkeseredett a szám íze, látván ezt a (tegnapelőtt elkészítettük, tegnap felbontottuk, és ma, megint elkészítettük)-megoldást. :-((

2016. 06. 02. 14:53

Örülök neki bár a Zöld-ház,Fürdő szálló és a felette lévő palánkkal elv.két épület nem lenne baj ha nem látnánk(nappal sem).