Hangversenyek, jótékonyság és felvételi a Zeneiskolában

Hangversenyek, jótékonyság és felvételi a Zeneiskolában

A Zsolt Nándor Zeneiskola júniusban hangversenyekkel, jótékonysági előadással és felvételivel is várja az érdeklődőket.

2016. június 4-én szombaton 17 órai kezdettel kerül sor az Esztergomi Ifjúsági Fúvószenekar - immár hagyományos - tanév végi hangversenyére a Dobó Katalin Gimnázium aulájában. Az együttest a zenekar vezetője Reményi László vezényli. A műsoron filmzene feldogozások mellett könnyedebb művek is a repertoár részét képezik.  A hangversenyre a belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várnak.

2016. június 10-én 18:30-kor kezdődik az Esztergomi Zeneiskola Alapítványának jótékonysági hangversenye az Esztergomi Bazilikában.

Az immár 25.évi jubileumi fennállását ünneplő „Alapítvány, az Esztergomi Városi Zeneiskola Támogatására” nevű 1991-ben alapított, művészeti tevékenységet folytató, közhasznú non-profit szervezet legfontosabb célkitűzései közé tartozik az esztergomi zenei élet fejlesztése és a Zsolt Nándor Zeneiskola támogatása, amely a városban egyedüli zeneművészeti tevékenységet folytató oktatási intézményként meghatározó szerepet tölt be a város művészeti életében. Ennek megfelelően az alapítvány szervezésében számos zenei találkozó, rendezvény és művészeti projekt valósult meg az elmúlt 25 évben.

A jubileumi hangversenyen fellépnek az Esztergomi Zsolt Nándor Zeneiskola növendékei és tanárai, valamint az Esztergomi Balassa Bálint Vegyeskar. A belépés díjtalan, minden érdeklődőt szeretettel várnak a szervezők.

Sok szeretettel hívjuk Önt és kedves Családját Az Esztergomi Zsolt Nándor Alapfokú Művészeti Iskola VONÓSZENEKARÁNAK 20. JUBILEUMI HANGVERSENYÉRE melyet 2016. június 14-én kedden 17:00-kor tartunk a Szent Erzsébet Gimnázium Dísztermében. 2500 Esztergom, Mindszenty tér 7. A belépés díjtalan,vezényel a zenekar vezetője Gáspár Csilla.

Az Esztergomi Zsolt Nándor Zeneiskola felvételt hirdet a 2016/2017. tanévre a következő időpontokban;

2016. június 17. péntek 10:00-12:00 és 14:00-18:00 idősávokban
2016. június 18. szombat 9:00-12:00

Az érdeklődők bővebb tájékoztatást a Zeneiskola honlapján találnak.

Szeretettel ajánljuk mindenki figyelmébe a Mariazelli és az Esztergomi Zsolt Nándor Zeneiskola közös hangversenyét, mely a testvérvárosi kapcsolatok program keretében Esztergom Város Önkormányzatának támogatásával valósul meg.

A 2016. június 24-én 18 órai kezdettel az Esztergomi Zeneiskola Vonószenekara mellett a Mariazelli Zeneiskola Ifjúsági "Juniors-Kiddyband" Fúvósegyüttese lép fel a Széchenyi téren felállított nagyszínpadon. A hangversenyre a belépés díjtalan, mindenkit szeretettel várnak a szervezők.


//Esztergomi Zsolt Nándor Alapfokú Művészeti Iskola

Esztergomi Zsolt Nándor Alapfokú Művészeti Iskola

Még nincsenek kommentek :(