Elavult csodamasinák a XXI. századi Esztergomban

Elavult csodamasinák a XXI. századi Esztergomban

2016. 05. 20. 14:11

Az okostelefonok megjelenésével elvesztették jelentőségüket a köztéri digitális információs eszközök. Vagy mégsem?  Egy korábbi önkormányzati fórumon bedobták: újjáélesztenék a gépeket, amelyeken korábban az esztergom.hu-t és a Hídlapot lehetett fogni, illetve üdvözlő képeslapokat küldhettünk.

Válasz Szavazatok
Jut eszembe, gyönyörű, ahogy egymásra pakolják a plakátokat. A programok szervezőinek eszükbe sem jut levenni a plakátokat, amikor vége a bulinak. Köszönjük!
44%
Találjunk új funkciót. Például. Alakítsuk át őket óriási hirdetőtáblává, amelyen futószalagon jöhetnének a hírek. A nép gyermekei úgyis így használják.
11%
A legjobb lenne, ha szétszerelnénk őket.
0%
Megjelentek az okostelefonok, ingyen wifi van a városban, ráadásul az esztergom.hu egy romhalmaz. Akkor meg minek?
44%

2016. 05. 29. 16:02

Az,hogy mi volt és mi történt a várossal az el múlt és senki nem tett / nem tehetett semmit, és a város igy néz ki,ahogy ki nézz !!! Az akkori " város rombolókat " sem vonta senki felelőségre. Ez csak egy megjegyzés a Meggyes korszakot idéző írásra.A ragasztványok bírságolásával kapcsolatban volt javaslatom az önk. - felé / v.i. szabálysértési büntetés kiszabása / A választ ma is lehet látni a városban.

2016. 05. 20. 17:51

Lehet, hogy elavult, de újakat is telepítettek a Dunakanyarban. Természetesen jó drágán, feleslegesen, néha láttam világítani a képernyőt, de nem működött, senki nem használja, a cég felszámolás alatt, ezen a helyen open WiFi nincs, telefonomon 3G kártyával a mobil internet használhatatlan (E térerő - GPRS, sebesség 0.05 - 0.08 Mbit/sec). Tanulságos az adat tábla!  Szerintetek ez így minek, kinek, miért?

2016. 05. 20. 14:46

Egyszerű a magyarázat a telepítésükre: Volt egy Meggyes-csókos informatikai cég meg egy vasipari vállalkozó, aki nagyot kaszált rajta.