Kié lesz a legvirágosabb porta Kertvárosban?
Környezetünk
2016. máj. 12.

<p>2016-ban is meghirdetik a városrészben a mozgalmat. Az akció július elsejétől október 30-ig tart. A jelentkezési lapot a Szeretgomról is letölthetik.</p>

Esztergom-Kertváros Településrészi Önkormányzata és a Kertvárosért Baráti Egyesület 2016. évre meghirdeti a Virágos Kertvárosért Mozgalmat, amelynek célja a városrész lakóinak és városrészünkbe érkező látogatóknak olyan környezetet teremteni, ahol lakóink környezeti életminősége javul, látogatóink pedig jó benyomással távozzanak.

Mozgalmunk a házak kerítés előtti, az utcafront előtti és az utca felöli részének (ablakok, erkélye stb.) díszítésére, tisztán tartására és gondos kezelésére terjed ki. Jelentkezhetnek a kertes házak lakói, vagy az emeletes házban lakók lakóközösségei.

A mozgalom időtartama: 2016. július 1. és 2016. október 30. közti időszak.

A kitöltött jelentkezési lapot leadhatják az Esztergomi Közös Önkormányzati Hivatal Esztergom-Kertvárosi Kirendeltségen ügyfélfogadási időben, vagy a Féja Géza Közösségi Ház postaládájába kérjük bedobni.

Az értékelést, a szervezők által létrehozott Bizottság végzi évi 3 alkalommal, július, augusztus és október hónapokban.

Az értékelés szempontjai az alábbi szempontok szerint:

  1. utcafront tisztasága, szépsége: 1-5 pont
  2. előkert tisztasága, szépsége: 1- 5 pont
  3. összbenyomás 1-5 pont.

A mozgalom legeredményesebb résztvevői oklevél, tárgy jutalomban részesülnek, melyet a helyi televízió nyilvánossága előtt ünnepélyes keretek között adnak át a szervezők.

 

Esztergom-Kertváros Településrészi Önkormányzata és a Kertvárosért Baráti Egyesület

Esztergom- kertváros, 2016. május 12.

(forrás)
Csatolmányok
2016. 05. 12. 15:28