Esztergomban indult a regisztráció: adjon egy plusz esélyt ellopott bringájának!
Bulvár
2016. máj. 10.

<p>Egyedi azonosítót kap, a hozzá járó matricát, és még egy adatbázisba is bekerül kerékpárja. A Bikesafe.hu-n tud regisztrálni. A Komárom-Esztergom megyei akció a hétvégén startolt a Kínok kínja országúti kerékpárversenyen.</p>

Az esztergomi Küllőszaggatók Egyesülete által szervezett "Kínok kínja" országúti kerékpárversenyon, 2016. május 8-án indult Komárom-Esztergom megyében az országos BIKESAFE kerékpár regisztrációs program. A megyei rendőr-főkapitányság bűnmegelőzési alosztályának munkatársai 2016-ban még hét alkalommal tartanak kitelepülést a megyében.

A rendőrök kerékpáros versenyeken, kerékpárutak mentén, valamint rendezvényeken biztosítják az egységes nyilvántartási rendszer igénybevételét és az adatok rögzítését.

A rendőrség a a Bikesafe.hu weboldalon ingyen regisztrálja a kerékpárokat, ahol megfelelő adatbiztonság mellett a járművek egyedi jellemzőit is tárolják. A regisztrált kerékpárokhoz egy matrica jár, amely lógó azt jelzi, hogy az adatbázis rendszerben szerepel a kétkerekű.

 

police.hu

(forrás)