A Vitézek legyőzték a magyar válogatottat
Sport
2016. márc. 7.

<p>Esztergomban edzőtáborozik az U 18-as magyar válogatott, az ifjak felkészülési meccsen csaptak össze a Vitézekkel.</p>

 


Az U 18-as válogatott Sölösi László szövetségi kapitány vezetésével Esztergomban edzőtáborozik. Itt készülnek fel március 28. és április 4. között Andorrában megrendezésre kerülő korosztályos Európa Bajnokságra, ahol Dánia, Szerbia, Horvátország, Moldávia és a rendező ország, Andorra lesznek az ellenfelek.

A keretben több esztegomi játékos is kapott helyet: Ágotai Ákos, Csombok Erik, Fejes Marcell, Gojdár Tamás, Horváth Kálmán, Kiss István, Mándoki Martin, Misznéder Marcell, Pópity Péter, Rácz Regő, Sovány Erhard, Sölösi Dáriusz és Suiogan Timár személyében.

A fiatalok felkészülését segítve a Vitézek készségesen álltak rendelkezésre és egy jó iramú edzőmérkőzésen segítették a ifjú válogatottak taktikai gyakorlásait. A következő felkészülési mérkőzés március 12-én Esztergomban a Mladost Zágráb ellen lesz, majd március19-én szintén Esztergomban a Dragon Brno csapatával mérköznek az ifjak. Ezeken a napokon a Vitézek felnőtt csapata is pályára lép a vendégcsapatok felnőtt együttesei ellen.

 

U18-as Magyar Válogatott-Esztergomi Vitézek RAFC 7:26

Esztergom RCH stadion, 100 néző. Vezette: Böhm Balázs

Vitézek: Németh, Szakály, Hock, Jámbor Haspel, Berbesi, Kiss, Koller, Stigmajer, Hidasi, Köbl, Remsik, Jimenez Visi,Volentér.

Csere: Biró,Csákvári,Pataki, Suiogán.

Edző: Suiogan Károly

(forrás)