Esztergomi lányok szökésben?
Bulvár
2016. jan. 25.

<p>Egyik fiatal sem szólt nevelőjének, hova megy, és mikor érkezik vissza.</p>

Fotó: Szeretgom (illusztráció)


 

Rendőrök találtak meg három lányt 2016. január 22-én és adták át az őket kereső gondviselőknek. Egy 18 évesért az apukája jött be az Esztergomi Rendőrkapitányságra. A férfi aznap jelentette be nevelt lányának eltűnését, a rendőrök pedig pár óra múlva meg is találták a fiatalt, aki Nagysápon élő barátjánál múlatta az idejét.

Nem először maradt volna ki éjszaka egy másik helybéli sem. A 14 éves lányt már többször vitték haza a rendőrök, miután eltűnéséről tudomást szereztek. A járőrök 2016. január 22-én este az esztergomi buszpályaudvaron pillantották meg a fiatalt, akit a rendőrök elvittek az Esztergomi Rendőrkapitányságra, majd onnan hazakísérték őt és átadták édesapjának.

A harmadik lányt is a buszpályaudvarról vitték el a rendőrök 2016. január 22-én este, őt szintén előbb az Esztergomi Rendőrkapitányságra, a 15 éves fiatal ugyanis hamis adatokkal mutatkozott be a járőröknek. A rendőrök végül egy anyajegy alapján azonosították őt. A járőrök a lányt visszavitték a gyermekotthonba, ahol átadták nevelőinek.

 

police.hu

(forrás)